Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj děvčata,chtěla jsem se zeptat-svého prvního syna jsem kojila 20 měsíců a pak mi doktor napsal nějaký prášky na zastavení laktace,jelikož jsem chtěla přestat kojit.Teď čekám druhý svišťátko a kamarádka mi říkala,že bych prý kvůli těm práškům mohla mít problémy při druhém kojení…Ona sama nějaké prášky na zastavení laktace taky brala a když se jí narodil v prosinci syn,tak měla mléko jen 3 měsíce a pak jí zmizelo a teď jí z prsou teče jen mlezivo.Mému synovi bude 5 let,tak jestli třeba účinek a to špatný z těch prášků nevyprchalo…Moc děkuju za všechny odpovědi…
Přesunuju do kojení a počítám, že to je pitomost (nic ve zlém). Neboj, bude to dobré…
L.
Prášky na zastavení laktace jsem brala, pak jsem v pohodě odkojila Liborka a teď kojím Lindu. Je to podle mě blbost.
To je blbost, ty léky musejí být dávo z těla ven. Hlavně se nenervuj, to by mohlo mít daleko větší vliv. ![]()
Mě by spíš zajímalo, ty prášky na zastavení laktace napíše gynekolog nebo může i obvodák?Já vím debilní dotaz omluvám se
Já totiž už asi měsíc nekojím,ale nějak se mi zase začalo tvořit mléko a už mě to rozčiluje ![]()
Oluscha: tady byla nejaka diskuze kde holky psali ze mleko muzes mit dva klidne i 4roky.pokud to nestrika proudem tak to nevadi.
No právě mě hned jak sem přestala kojit tak mlíko žádný , ale ted najednou je to dva dny zpátky se mi začalo zas hodně tvořit a teče fakt proudem
A proto když malého nekojim tak bych to chtěla zastavit těma tabletama.
Jo a co jsem pochopila tak to predepisuje gynekolog.Tak se snim pobav.
Ty prášky ti může předepsat asi jen gynekolog…Když je nebudeš brát a přesto přestaneš kojit,tak aby jsi nedostala třeba nějakej zánět… ![]()