Mám strach, že nebudu umět kojit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
2.6.10 12:58

je to z velké části o psychice. Nesmíš se bát, že budeš mít málo mléka, že se ti nebude tvořit. Nervy kojení moc neprospívají. Já byla rozhodnutá, že prostě kojit budu, vůbec jsem si nepřipouštěla, že by to tak být nemělo. Byla jsem naštvaná na švagrovku, která rodila rok přede mnou a už dopředu věděla, že kojit nebude (než, že by měla málo mléka…nechtěla si kazit postavu). Mléka jsem měla (a mám pořád) dost. Vím ale, že s tímhle svým přístupem bych byla asi hodně moc zklamaná, kdybych kojit nemohla. Naštěstí to dobře dopadlo a já se pak mohla jen tiše smát, když já vytáhla prso a jídlo bylo hotové, zatímco švagrovka vyvařovala, míchala, chladila, myla lahve, zatímco jí dvojčata řvala hlady. A ty prachy, co to stojí :roll: No, ještě že si zachránila postavu, když si stáhla a „zaledovala“ po příchodu z porodnice prsa. Takových žen by kojit chtělo a nemůžou a ona mohla a nechěla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
2.6.10 14:14

No tak to je trosku na chlavu ne :-) A ještě dvojčata…chudácí…kdyby aspon třeba jendou mlíčko, podruhé sunar…no snad snadse mi poštěstí… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
2.6.10 16:17

Ahoj
Ja jsem rodila cisařem takže se mnou mimčo nebylo prakticky celých prvních 12 hodin. Potom jsme se ale rozkojili :-) myslím že nejdůležitější je mimčo ze začátku co nejčastěji kojit. Na případné rady kojit co 3 hodiny, které ti někdo eventuálně bude dávat kašli :pocitac: myslím, že pokud vytrváš i když to ze začátku nepůjde hladce tak v tom nebude problém :-) jinak kolik bude mít kdo mlíka vědět před porodem je jako věštit z křišťálové koule :lol: ale platí, že tvorba mlíka ja jako průtokový ohřívač čím víc mimčo baští, tím víc se mlíka vytváří :-) přeju hodně stěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.6.10 16:30
M
Klovasa píše:
No tak to je trosku na chlavu ne :-) A ještě dvojčata…chudácí…kdyby aspon třeba jendou mlíčko, podruhé sunar…no snad snadse mi poštěstí… :andel:

Moje spolužáčka má dvojčata a ty kojila do dvou let. A byla pohodě. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna