Kojení a čínské zelí

2639
9.12.10 14:29

kojení a čínské zelí

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli čínské zelí taky patří do kategorie nadýmavých, nebo si ho můžu dát, když kojím. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
9.12.10 14:31

Tak nevím, jak ostatní, ale mě zelí rozhodně nadýmá a je jedno jaké :think: Vůbec zelenina a ovoce mi dělala problémy a dodnes se určitým druhům vyvaruji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.12.10 14:59

Asi nezbyde než vyzkoušet ;)
Mně osobně (ani mému miminu :) ) naprosto nevadí luštěniny, ale ze včerejší zelné polévky chudinka nemohl usnout :cry: Je to asi to jediné, co mu vadí. Čínské zelí míváme hodně často a OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.12.10 15:12

Také by mě zajímalo co všechno je teda nadýmavé a pro kojící tedy nevhodný…nevím co pořád vařit :-( navíc času je málo,malej už moc nespí…nedá ani hodniku v kuse a když,to je svátek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.12.10 15:14
vonkova.v píše:
Také by mě zajímalo co všechno je teda nadýmavé a pro kojící tedy nevhodný…nevím co pořád vařit :-( navíc času je málo,malej už moc nespí…nedá ani hodniku v kuse a když,to je svátek ;-)

Tak vař, když nespí :think: Kdybych měla čekat, až mi děti budou spát, tak umřeme hlady :lol:
A co je nadýmavé pro miminka, to je opravdu nejlepší vyzkoušet. Nám vadí obyč zelí, jinak nic. Jo, a když byl maličký, tak čerstvý chleba, ale i na ten si zvykl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.12.10 10:31

Mě přijde,že nadýmá skoro všechno :-( to bych zas hlady umřela já :-( od porodu nejím luštěniny,zelíomezuju cibuli(při vaření) i česnek…nojo,jenže on se mnou dlouho v kuchyni být nechce,teda chce být se mnou,ale nosit se,nebo abych mu dávala hračky atd. jinak kvičí.K Vánocům dostane hrazdičku,těším se,že ho zabaví,dost si ji maminky chválej…tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.12.10 14:03
vonkova.v píše:
Mě přijde,že nadýmá skoro všechno :-( to bych zas hlady umřela já :-( od porodu nejím luštěniny,zelíomezuju cibuli(při vaření) i česnek…nojo,jenže on se mnou dlouho v kuchyni být nechce,teda chce být se mnou,ale nosit se,nebo abych mu dávala hračky atd. jinak kvičí.K Vánocům dostane hrazdičku,těším se,že ho zabaví,dost si ji maminky chválej…tak uvidím

Já mívám malého s sebou v kuchyni v takovém tom proutěném košíku na kolečkách. Ale už mu je malý, tak to řeším lehátkem na stole :) Dívá se z okna nebo na mě, podávat hračky není problém - máme malou kuchyň, tak můžu jednou rukou vřit a druhou drndat :)

Hrazdička je super, ale třeba u nás nepoužitelná, protože za mimčem pod hrazdu leze i naše malá ďáblice a končívá to řevem :lol: Jinak my máme hrazdičku i na tom lehátku, tak to je fajn. DOporučuju!!! A hlavn i hraje a svítí, tak to se mu líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová