Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli čínské zelí taky patří do kategorie nadýmavých, nebo si ho můžu dát, když kojím. Děkuji za odpovědi
Tak nevím, jak ostatní, ale mě zelí rozhodně nadýmá a je jedno jaké
Vůbec zelenina a ovoce mi dělala problémy a dodnes se určitým druhům vyvaruji ![]()
Asi nezbyde než vyzkoušet ![]()
Mně osobně (ani mému miminu
) naprosto nevadí luštěniny, ale ze včerejší zelné polévky chudinka nemohl usnout
Je to asi to jediné, co mu vadí. Čínské zelí míváme hodně často a OK ![]()
Také by mě zajímalo co všechno je teda nadýmavé a pro kojící tedy nevhodný…nevím co pořád vařit
navíc času je málo,malej už moc nespí…nedá ani hodniku v kuse a když,to je svátek ![]()
vonkova.v píše:
Také by mě zajímalo co všechno je teda nadýmavé a pro kojící tedy nevhodný…nevím co pořád vařitnavíc času je málo,malej už moc nespí…nedá ani hodniku v kuse a když,to je svátek
Tak vař, když nespí
Kdybych měla čekat, až mi děti budou spát, tak umřeme hlady ![]()
A co je nadýmavé pro miminka, to je opravdu nejlepší vyzkoušet. Nám vadí obyč zelí, jinak nic. Jo, a když byl maličký, tak čerstvý chleba, ale i na ten si zvykl ![]()
Mě přijde,že nadýmá skoro všechno
to bych zas hlady umřela já
od porodu nejím luštěniny,zelíomezuju cibuli(při vaření) i česnek…nojo,jenže on se mnou dlouho v kuchyni být nechce,teda chce být se mnou,ale nosit se,nebo abych mu dávala hračky atd. jinak kvičí.K Vánocům dostane hrazdičku,těším se,že ho zabaví,dost si ji maminky chválej…tak uvidím
vonkova.v píše:
Mě přijde,že nadýmá skoro všechnoto bych zas hlady umřela já
od porodu nejím luštěniny,zelíomezuju cibuli(při vaření) i česnek…nojo,jenže on se mnou dlouho v kuchyni být nechce,teda chce být se mnou,ale nosit se,nebo abych mu dávala hračky atd. jinak kvičí.K Vánocům dostane hrazdičku,těším se,že ho zabaví,dost si ji maminky chválej…tak uvidím
Já mívám malého s sebou v kuchyni v takovém tom proutěném košíku na kolečkách. Ale už mu je malý, tak to řeším lehátkem na stole
Dívá se z okna nebo na mě, podávat hračky není problém - máme malou kuchyň, tak můžu jednou rukou vřit a druhou drndat ![]()
Hrazdička je super, ale třeba u nás nepoužitelná, protože za mimčem pod hrazdu leze i naše malá ďáblice a končívá to řevem
Jinak my máme hrazdičku i na tom lehátku, tak to je fajn. DOporučuju!!! A hlavn i hraje a svítí, tak to se mu líbí ![]()