Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já bych se nebála a živočišné uhlí si klidně vzala, dívala jsem se na složení a je to opravdu jen aktivní uhlí a sacharóza.
Podle SafeFetus.com je to bezpečné i v těhotenství, takže při kojení naprosto OK
http://www.safefetus.com/DrugDetail.asp?…
Ahoj, holky, ozivuji diskusi trochu jinym znenim dotazu k zivoc.uhli: vim, ze v DM drogerii prodavaji ted rostlinne uhli.Je to totez jako zivocisne? je potreba vic tablet nez u zivocisneho nebo lisi se nejak? Zivocisne stoji u nas 51 CZK 10 tablet, rosrlinne cca 60 korun 20 tabl. docela iuz setrim, prijde mi, ze zakladni leciva zdrazuji vic a vic! Dik
@yourlady píše:
Ahoj, holky, ozivuji diskusi trochu jinym znenim dotazu k zivoc.uhli: vim, ze v DM drogerii prodavaji ted rostlinne uhli.Je to totez jako zivocisne? je potreba vic tablet nez u zivocisneho nebo lisi se nejak? Zivocisne stoji u nas 51 CZK 10 tablet, rosrlinne cca 60 korun 20 tabl. docela iuz setrim, prijde mi, ze zakladni leciva zdrazuji vic a vic! Dik
uz nic, zavolala jsem doi lekarny, koho by to zajimalo, pry je ucinek stejny ![]()
Ahoj maminky.Už druhý den mám hrozný průjem,teď ho má i moje 3 měsíční dcera,ale ne tak hrozně jako já.Tak se chci zeptat myslíte že můžu živočišný uhlí?