Živočišné uhlí a kojení

Anonymní
8.12.10 09:07

živočišné uhlí a kojení

Ahoj maminky.Už druhý den mám hrozný průjem,teď ho má i moje 3 měsíční dcera,ale ne tak hrozně jako já.Tak se chci zeptat myslíte že můžu živočišný uhlí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
8.12.10 09:18

Já bych se nebála a živočišné uhlí si klidně vzala, dívala jsem se na složení a je to opravdu jen aktivní uhlí a sacharóza.

Podle SafeFetus.com je to bezpečné i v těhotenství, takže při kojení naprosto OK
 http://www.safefetus.com/DrugDetail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.12.10 09:20

Taky bych neváhala a klidně si to vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.12.10 09:29

Uhlí nebo smecta…obojí je bezpečné. Tak ať to brzy přestane :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.10 09:34

Moc děkuji hned si ho jdu vzít :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12959
8.12.10 09:41

Mě ho dali i v porodnici,takže můžeš:-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.10 19:17

můžeš a můžeš i Smectu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
29.5.13 13:05

rostlinne uhli??????????

Ahoj, holky, ozivuji diskusi trochu jinym znenim dotazu k zivoc.uhli: vim, ze v DM drogerii prodavaji ted rostlinne uhli.Je to totez jako zivocisne? je potreba vic tablet nez u zivocisneho nebo lisi se nejak? Zivocisne stoji u nas 51 CZK 10 tablet, rosrlinne cca 60 korun 20 tabl. docela iuz setrim, prijde mi, ze zakladni leciva zdrazuji vic a vic! Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
29.5.13 13:08
@yourlady píše:
Ahoj, holky, ozivuji diskusi trochu jinym znenim dotazu k zivoc.uhli: vim, ze v DM drogerii prodavaji ted rostlinne uhli.Je to totez jako zivocisne? je potreba vic tablet nez u zivocisneho nebo lisi se nejak? Zivocisne stoji u nas 51 CZK 10 tablet, rosrlinne cca 60 korun 20 tabl. docela iuz setrim, prijde mi, ze zakladni leciva zdrazuji vic a vic! Dik

uz nic, zavolala jsem doi lekarny, koho by to zajimalo, pry je ucinek stejny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová