Intervaly u kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10142
7.12.10 16:47

Intervaly u kojení

Holky, jak se mění intervaly mezi jednotlivým kojením v závislosti na věku miminka?
Malé je 1 měsíc, kojím cca od 1,5h - 3h.. Kdy se interval začíná prodlužovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
7.12.10 16:52

Ve chvíli, kdy si miminko řekne :lol: Někdo má od začátku v noci pauzu několik hodin, někdo má věčně prso venku. My uměláci to máme, myslím, o něco málo pravidelnější a o něco málo intervaly delší, ale ani tak se nedá říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.12.10 17:02

Ahoj,já jsem taky kojila ze začátku po 2h-bylo to děsný,člověk nikam nemohl,a i ze cvičení,co mám za rohem jsem musela pospíchat.Ono se to prodlužuje čím je dítko starší,u nás to začalo tak kolem 6-ti měsíců.Teď už spí celou noc bez jakéhololi pití.A to asi tak od 11m.Kojila jsem do 13,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14095
7.12.10 17:06

Malé budou tři měsíce a je to různé. Za bdělého stavu kojím třeba po 1,5h. POkud ji po kojení nacpu do kočáru a vyrazím ven, tak se interval prodlouží, protože chrní, takže třeba po 3-4h. V noci se to taky různí, někdy třeba 8h vydrží, někdy taky kojím po čtyřech.

Zuzouš má ale pravdu, prostě jak si dítě řekne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.12.10 17:07

Ty tri hodiny vydrzi dloouuuuhooo, u vetsiny deti tak 6 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
7.12.10 17:45

Zalezi jak si rekne,pokud se tedy striktne neridis casem :zed: Cca. prvni dva mesice sem kojila velmi casto i po hodine a chodila,kam bylo treba.Kojit se na verejnosti da i velmi diskretne :wink: ale o tom tato diskuze neniPostupne se intervaly prodluzovaly, v noci sem kojila tak po 2hod jeste po 6.mesici, zlom nastal v 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.12.10 17:56

Ahoj, moje mimi bylo hrozně spavé, tak mě dětská dr. poradila, ať ji přes den po 2h budím, aby tak nevychrupovala a v noci ji nechám až si sama řekne. Dělala jsem to tak cca 1 týden a vyplatilo se. Přes noc vydrží 6h a déle a přes den teď kojím jak si řekne. Někdy když je neklidná a po 1,5h a když někam jedeme , vzpomene se třeba po 5h.
Většinou mám 6 kojení za 24h. Ale víc neporadím, mám 1. mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
7.12.10 17:57

Tak do druhého měsíce jsem kojila přes den i v noci každé dvě hodiny. Pak se začal interval nočního kojení prodlužovat. A teď (4 měsíce) nakojím okolo půl osmé a pak až okolo čtvrté ráno. Ale občas se i teď prcek probudí třeba ve dvě a dožaduje se jídla. Jinak přes den jsem stále na těch dvou až tří hodinových intervalech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.12.10 21:29
petratavali píše:
Holky, jak se mění intervaly mezi jednotlivým kojením v závislosti na věku miminka?
Malé je 1 měsíc, kojím cca od 1,5h - 3h.. Kdy se interval začíná prodlužovat?

Taky treba nikdy :wink: Ja oba kluky kojila (kojim) pres den po 2 hodinach :roll: Kdyz spali, tak se to samozrejme protahlo, nekdy i na 3 hodiny, ale proste vic ani tuk, nejel pres to vlak.. Trosicku se to zlepsilo az s prikrmama. Kojeni prvniho jsem ukoncila v 11ti mesicich, z ruznych duvodu, ale bylo to plynule, postupne jsem jedno kojeni rusila (presnidavka, obed, UM…).
Netykalo se to ale noci, to u prvniho bylo fajn, v 6ti mesicich se budil cca 2×, v 8mi mesicich 1× a tak od 10ti mesicu spal celou noc.
Mrnavec spal na zacatku i 7 hodin v kuse, to bylo super, ted se ale zacal budit a krmim cca 2× za noc…

Bratrankova manzelka kojila obe deti po 2 hodinach, starsiho i v noci, takze nekdy v roce to utla, protoze rikala, ze uz byla uplne vyrizena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni15
8.12.10 09:57

Mam 8-tydenni miminko a kojim v noci i ve dne cca po 2 hodinach, nekdy po trech, vyjimecne. Zvlast ty noci nesu dost tezce, doufam, ze se to brzy zlomi a v noci protahne, ale z prispevku vyse vidim, ze taky nemusi… nedovedu si predstavit, ze bych to vydrzela rok…

• Citovat
  • Upravit
1749
8.12.10 10:00

Kuba pil ze začátku po 3 hodinách, pak se intervaly zkracovaly. Asi kolem 5. měsíce už to bylo po 1,5 - 2 hodinách a 6. měsíc chtěl každou hodinu i v noci. Přestávalo mu samotné mléko stačit. Když jsme najeli na příkrmy, tak to zase bylo v pohodě po 3-4 hodinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.10.11 12:48

ahoj holky, mallej má dva a půl měcíse a poslední dny se mu protáhly pauzy mezi kojením, přes den třeba 4 hodiny, a večer h třeba nakojím v sedm a vydží i do 12 hodin, z toho od osmi spí. Myslíte, že je to ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
17.10.11 13:00

já kojila taky co 4 hodiny, ale v noci asi 3×. Pokud přibírá a čůrá, tak má takový režim a buď ráda, že v noci spinká :andel: .
Každopádně pauza delší než 6 hodin mezi kojením snižuje tvorbu MM / podle lakt. poradkyně /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.10.11 14:07

ahoj, mne maly od dvoch mesiacov v noci bez zobudenia prespal bezne 8 hodin.
tiez som sa bala o mliecko, ale neubudlo ho. cez den vydrzal kludne 3-4 hodiny- aj ked nespal, ci nebol v kociariku.

keby sa Ti zdalo, ze mas menej mliecka, davaj mu cez den castejsie, ale v noci ho urcite kvoli tomu nebud. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
20.10.11 21:55

jééé, moje stará diskuze :hug: malé bude rok, už kojím jen večer a ráno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová