Skušenost s Hami

83
5.12.10 12:24

Skušenost s Hami

kdo ma skušenosti s hami? Mam 4 a pul měsičniho syna je na um davame sunar ale trpi zacpou a kolikou po nem tak chceme skusit hami. poradte prosim kdo ma skušenosti děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
5.12.10 12:39

POkud ma problem y s briskem- hami to nespasi
Chce to specialni mlicko- Nutrilon Comfort- predtim se jmenovalo omneo- je urceno pro miminka s kolikami.

Zvlast u tak maleho miminka bych byla opatrna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
5.12.10 13:46

Pokud není miminko kojené, tak se příkrmy mohou dávat od čtvrtého měsíce. S Hami máme zkušenosti dobré, ale určitě bych si dávala pozor na ty, které obsahují mrkvičku, aby se zácpa ještě nezhoršila. Podáváním příkrmů se zažívacích potíží nezbavíš, jen jim jde trošku předcházet. Zkusila bych změnu mlíčka a dávala jen takové příkrmy, které nezahušťují stoličku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.12.10 21:03

Já nejdřív dávala malý nutrilon, ale docela se kroutila, tak jsme zkusily právě mlíčko od Hami a docela se to zlepšilo, malý je teď 6 měsíců, tak už dáváme dvojku a na noc jí dávám Hami hajaja a jsme v pohodě, příkrmy kupuju taky od Hami, akorát musím číst co obsahují, protože v jednich jsou fazole i hrášek a to jí ještě nedělá dobře.
Jinak jsme s Hami spokojeni :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.12.10 16:12

děkuju všem kdo se ozval dneska jsem koupila hami a budu skoušet, vyskoušeno mam všechni metody nic nezabralo tak treba zmena mlika pomuže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.12.10 16:20

Tak budu držet palečky ať malej už netrpí a pomůže mu to. Já ještě přidávala malý do mlíčka Lactobacílky kolem čtvrtýho a pátýho měsíce, to ještě neměla tolik pohybu, ale teď už je to dobrý, i když si ještě někdy pobrečí u prdíků, ale už jen zřídka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.12.10 20:06

ja jsem davala kapky sab simplex, baby calm a ted davam probioticke kapky trochu pomohli ale neni to zadny zazrak jsem zvědava kdy to trapeni skonči :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
6.12.10 20:08
ljubočka píše:
ja jsem davala kapky sab simplex, baby calm a ted davam probioticke kapky trochu pomohli ale neni to zadny zazrak jsem zvědava kdy to trapeni skonči :-(

Náš prcek byl sice kojený, ale kolika ho trápila až do šestého měsíce :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.12.10 09:52

ahoj uvidim ted vyzkoušim hami bud mu to sedne nebo budeme skouset dal protože mame vyzkoušeno všechno akorat to mliko jsme este neskoušeli jine do třech měsicu to bylo dobry trochu ho trapily prdiky ale to se dalo vydržet ale od třetiho měsice to je peklo dopoledne to jak si jde ale odpoledne to se neda vydržet. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.12.10 13:20

Čauky, my jsme na Bebě a naprosto nám vyhovuje. Jestli máte ale potíže s bříškem - kolikami, prdíky atd - vyzkoušej Bebu Sensitive. Právě toto UM doporučila mudra ségře, jejich mrňousek trpěl po každým jídle :-P Beba Sensitive obsahuje probiotika a hned jim zabrala, takže to už s více probiotikama nekombinovali. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.12.10 13:43

ahoj dekuju za radu pjeme to hami ted tri dny a zda se mi to ze je to lepsi vykaka se sam i prdiky odchazeji po sunaru mnel hroznou zacpu a prdiky neotchazeli vubec tak uvidime treba to hami mu sedne lib. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová