Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
kdo ma skušenosti s hami? Mam č a pul měsičniho syna je na um davame sunar ale trpi zacpou a kolikou po nem tak chceme skusit hami. poradte prosim kdo ma skušenosti děkuju
ljubočka píše:
kdo ma skušenosti s hami? Mam č a pul měsičniho syna je na um davame sunar ale trpi zacpou a kolikou po nem tak chceme skusit hami. poradte prosim kdo ma skušenosti děkuju
Zkušenosti nemám, ale počítám, že máš asi 4 a půl měsíčního syna, že? Myslím, že by bylo dobré se poradit s dětskou doktorkou. Ale Hami příkrmy jsou dost oblíbené mezi maminkami, takže si myslím, že by neměl být problém. Každopádně na prdíky ti doporučím, abys mu dávala pít fenyklový čaj od HIPPu nebo si kup sirup Sab Simplex. Je to na prdíky dobré. S kolikou bohužel nic neuděláš. Můžeš malýmu jedině ulevovat cvičením a masáží bříška. No a na zácpu je dobrá vláknina, ale co se dává miminkům, tak to nevím.
Jak jsem psala, zeptej se dětské doktorky.
ahoj ano ma 4 a pul měsice, uz jsme vyzkoušeli všechno sab simplex.baby calm, masaže, cvičeni, čaj. CHodime k panu doktorovi tak doporučil kapky probioticke a změnit mliko, že by ti kapky nejak moc zabrali se mi nezda ale zlepsilo se to trochu stoji přes 600kč tak jsem si řikala kdyz to je tak drahi tak to zabere určite. Čajik bych mu davala jen že on ho nechce, tak posledni možnost je skusit jine mliko. je to zoufali nevim kdy to uz skonči. ![]()
Ahoj dneska jsem koupila hami a budu skoušet na krabici jsem přečetla ze tam jsou taky prebiotika tak uvidim.Děkuju za radu zatim ahoj