Nechce pít z prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
211
5.12.10 15:15

nechce pít z prsa

Milé maminky trápí mě takový problém, mám 4 týdenní holčičku,ale po porodu byla na intenzivce,kde jí dávali pít z flašky a ona ted nechce pít z prsa.bud usne a nebo brečí.je možnost že se to ještě naučí?Chci aby pila mateřské mlíčko, zatím odsávám,ale nejsem si jista zda to zvládnu dlouho. máte někdo podobné zkušenosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
5.12.10 15:33

Zkušenosti nemám, ale vím, že pro děti je náročnější pí z prsa, proto se to těžko učí pokud už znají flašku. Každopádně to bude chtít hooooodně trpělivosti a možná se to podaří. Držím palce :kytka:

Třeba by stálo za to zkusit suplementor: nádobka s mlíkem a hadička končící u prsu. Třeba se chytne a pak jí hadičku vezmeš… ale nevím přesně jestli to tak půjde použít, jen vím, že to existuje a možná by to šlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
5.12.10 15:44

Co zkusit dávat po stříkačce? možná vás to tam v porodnici učili.. :nevim: …nedávat lahev, jen přes prst po stříkačce a pak prs…měla by se chytit…chce to čas a klidné nervy :palec: …držim palce

Jo a ještě bych zkusila kojit přes klobouček…někdy jim to nhradí tu savičku :wink:

• Citovat
  • Upravit
14771
5.12.10 15:58

jsem taky pro prst a klobouček,hlavně to nevzdávat :kytka: stojí to za trochu dřiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
5.12.10 17:12

Zkus suplementor - je to taková nádoba s hadičkou, připojíš na prso. Dítě bude pít zároveň z prsu a zároveň odstříkané MM/UM. HOdně se dočteš na www.kojeni.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
5.12.10 18:09

Ahoj,ja resila opacny problem,kdyz jsem ji ucila pit z lahvicky,kdyby nahodou malou nekdo hlidal,ucila jsem ji to pres tyden,zkus co nejvic prikladat,uvidis ze za par dnu to snad bude v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.12.10 18:30

kluci nedonosenci , mesic na JIP, nesali, takze jsem celou dobu odsavala a davala lahvi

neni to tim, ze dostavali lahev od mala, ale tim, ze byli malinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.12.10 22:50

a proc ji davali flasticku? Muj malej byl na JIPce se zloutenkou ale na kazdy krmeni me volali a kojila jsem ho. Ja bych to zkusila vydrzet nebo se spojila s nejakou laktacni poradkyni, co by ti pomohla treba s nejaky figlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.12.10 18:37
careynka píše:
a proc ji davali flasticku? Muj malej byl na JIPce se zloutenkou ale na kazdy krmeni me volali a kojila jsem ho. Ja bych to zkusila vydrzet nebo se spojila s nejakou laktacni poradkyni, co by ti pomohla treba s nejaky figlem

Ja by som tiez odporucila kontaktovat laktacnu poradkynu.
Mam nedonoseneho syna. Tyzden bol na JIPke kde ho krmili flaskou, este k tomu mal zltacku, tak furd usinal pri kojenii. Pouzivala som klobucek, to co nedotahal, som dokrmovala, a postupne som ho kojila plne, sice cez klobucek. Bol to hrozny boj naucit ho kojit :-) a chce vela trpezlivosti.
A teraz postupne sa snazim odstavit od klobucka, zase mam hrozny boj :-) A tak dufam ze aj tento krat sa mi podari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.12.10 20:48
eginka píše:
careynka píše:
a proc ji davali flasticku? Muj malej byl na JIPce se zloutenkou ale na kazdy krmeni me volali a kojila jsem ho. Ja bych to zkusila vydrzet nebo se spojila s nejakou laktacni poradkyni, co by ti pomohla treba s nejaky figlem
Mam nedonoseneho syna. Tyzden bol na JIPke kde ho krmili flaskou, este k tomu mal zltacku, tak furd usinal pri kojenii. Pouzivala som klobucek, to co nedotahal, som dokrmovala, a postupne som ho kojila plne, sice cez klobucek. Bol to hrozny boj naucit ho kojit :-) a chce vela trpezlivosti.
A teraz postupne sa snazim odstavit od klobucka, zase mam hrozny boj :-) A tak dufam ze aj tento krat sa mi podari :-)

Ja mela taky kloboucek :-) a odnaucila jsem ho tak, ze ze zacatku jsem mu ho nechala a jak se hodne napil a odpocival, tak jsem ho vzala vykrkat a kloboucek mu sundala a uz si drzel bradavku, ani mu to neprislo a za chvilku jsem kloboucek uz nedala a chytil se krasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
14.12.10 21:31

ahoj, určitě bych přestala dávat flaškou,máš jen jedno dítě, tak mu můžeš věnovat více času - začni dávat třeba stříkačkou a pokaždé před odsáváním zkus přiložit, je to sice náročné,ale stojí to za to, malá se mi přisála poprvé ve 3. měsících - nikdy se to nenaučila tak dobře jako syn, ale kojím ji dosud, i když byla a je i dokrmována
jinak supr věc je suplementor např. od medely :wink: a jak psaly holky, laktační poradkyni bych určitě oslovila, alespoň po telefonu, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.12.10 18:13
careynka píše:
eginka píše:
careynka píše:
A teraz postupne sa snazim odstavit od klobucka, zase mam hrozny boj :-) A tak dufam ze aj tento krat sa mi podari :-)
Ja mela taky kloboucek :-) a odnaucila jsem ho tak, ze ze zacatku jsem mu ho nechala a jak se hodne napil a odpocival, tak jsem ho vzala vykrkat a kloboucek mu sundala a uz si drzel bradavku, ani mu to neprislo a za chvilku jsem kloboucek uz nedala a chytil se krasne :-)

Kontaktovala som laktacnu poradkynu, pomohla mi zo spravnou technikou prilozenia k prsiam. Bez klobucka uz pekne saje, aj sa chytil pekne. Len ze nas maly zase nam zltl, tak 2 dni budem zase odstikavat a vyvarovat MM :-(
Tak uvidim, ako sa prisaje po 2 dniach sterilizacii mlieka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.12.10 21:31
eginka píše:
careynka píše:
eginka píše:
careynka píše:
Ja mela taky kloboucek :-) a odnaucila jsem ho tak, ze ze zacatku jsem mu ho nechala a jak se hodne napil a odpocival, tak jsem ho vzala vykrkat a kloboucek mu sundala a uz si drzel bradavku, ani mu to neprislo a za chvilku jsem kloboucek uz nedala a chytil se krasne :-)
Kontaktovala som laktacnu poradkynu, pomohla mi zo spravnou technikou prilozenia k prsiam. Bez klobucka uz pekne saje, aj sa chytil pekne. Len ze nas maly zase nam zltl, tak 2 dni budem zase odstikavat a vyvarovat MM :-(
Tak uvidim, ako sa prisaje po 2 dniach sterilizacii mlieka.

Chudinek :-( ale snad se chyti dobre, muj malej kdyz se „slunil“ tak i krasne sal, vzdy me sestricky volali na krmeni a praktikovala jsem to u toho inkubatoru a po papani sel zase svitit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová