Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,někde jsem četla,že by se nemělo krmit,dřív jak po 3h,že se nestačí vytravit to poslední.nejsem si ale jistá,jestli se to týkalo MM nebo UM.Co si o tom myslíte?Já kojim přes den po 2,5h a v noci vydrzi spát 8h,někdy mi ale přijde,že by chtěl častěji,váhu má ale dobrou,za týden budou 3m a má 7,5kg.
U nas je to same, je nam mesic a malej mi papa po 1,5 az 3 hod, ale po koupani mi vydrzi spat treba i 4 a pul hodky a v noci se budi presne po 3 hodkach. Ale chtela bych se zeptat…bylo receno, ze mam ze zacatku kojit po 15 minutach z kazdeho prsa, ale ted par dni mi uz pije jen z jednoho…staci to?..Jaka je spravna doba kojeni?.. ![]()
Potřebuji radu, miminko 4 měsíce se těsně před spaním nakojí, poté spí zhruba 2 hodiny po probuzení kojení nechce a nakojí se zhruba po 1,5 hodině bdění a jde zase zhruba na 2 hodiny spát. Není ten interval po 4 hodinách moc dlouhý u takhle malého miminka?
@Anonymní píše:
Potřebuji radu, miminko 4 měsíce se těsně před spaním nakojí, poté spí zhruba 2 hodiny po probuzení kojení nechce a nakojí se zhruba po 1,5 hodině bdění a jde zase zhruba na 2 hodiny spát. Není ten interval po 4 hodinách moc dlouhý u takhle malého miminka?
když nemá hlad a prospívá, tak buď ráda, ne? Taky kojím po 4 hod přes den a to pije cca 3min, ze začátku jsem mu prso pořád dokola cpala, přišlo mi, že nemohl nic vypít, tak se mi několikrát poblil ![]()
Jestli je spokojené a přibírá, tak budˇ ráda, že mu to stačí takhle
Moje miminko zase chce co dvě hodiny, za čtyřhodinový interval bych byla vděčná ![]()