Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
A ty jsi také na začátku dokrmovala nebo jsi i kojila. Já můžu mít malého u prsu třeba hodinu a vypije třeba jen 10ml nebo i nic. Kojit přes kloboucky i bez nich.
No Mala nechtěla moc sát, mela lehnou novo.zloutenku,a hodne spala sestricka mě vždycky kapla tričku um na prso aby malá Zacla sát, naštěstí se to zlomilo mlíko se mě spustilo takže jsem naštěstí nedokrmovala um,ale když byl malé týden tak jsem odsala tak 20ml. Z obou prsu na jedno odsavani a mela jsem starch že malá tím jak hodně spinkala nebude přibývat,ale hlady nebrečela vypadala spokojeně nebudila jsem ji,sedela na odsavacce a postupně jsem odsavala vic a vic. Záleží na tom jestli miminko saje a snaží se z toho prsu něco dostat,jestli jo tak jak píšou holky zrušit um zalézt do postele a tulit se a dávat mu prso porad když bude spinkat tak odsavat,muzes zkusit i prsa nahřát nebo při koni pit teply čaj to také pomáhá. A pokud na to nemáš nervy tak se na to vyprdni a dej UM já mam jen sve kámošky co kojí jinak ostatní dávali um,deti jsou v pořádku. Říká se že když budes spokojená Ty tak i mimco. Sorry za překlepy ale pisu na tel.