Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@malka25 V lednici vydrzí 24 hodin, ohřívat ve vodní lázni. Jen bacha na tu flašku, kojené děti ji často nechtějí. Takže než dítě svěříš někomu natvrdo na hlídání, tak nanečisto vyzkoušejte, zda dítě bude ochotné z té flašky to mlíko vůlbec pít.
Další otázkou je, jak dlouho ty a tvoje prsa vydrží bez „odcucnutí“.
Odsávala jsem oběma dětem několik měsíců mléko a odsáté mléko z lednice jsme používali ke krmení vždy maximálně několik hodin. Nevím kolik přesně, myslím, že mléko z večera jsme dali ráno. Déle jak 24 hodin ne. V mrazáku vydrží cca měsíc až tři měsíce.
Mě laktační poradkyně říkala že v lednici vydrží 3 dny v mražáku 3 měsíce, ohřívat ve vodní lázni teplota nesmí překročit 50
@Svistice píše:
@malka25 V lednici vydrzí 24 hodin, ohřívat ve vodní lázni. Jen bacha na tu flašku, kojené děti ji často nechtějí. Takže než dítě svěříš někomu natvrdo na hlídání, tak nanečisto vyzkoušejte, zda dítě bude ochotné z té flašky to mlíko vůlbec pít.
Další otázkou je, jak dlouho ty a tvoje prsa vydrží bez „odcucnutí“.
Jj, taky mám jednoho závisláka, který flašku nechce ani za nic
chce to vyzkoušet a přinejhorším hlídací osoba nakrmí lžičkou nebo stříkačkou, je to sice na déle, ale funguje to taky ![]()
To mýmu žroutovi to bylo jedno… flaška nebo prso, bral co bylo ![]()
Ahoj maminky mam jeden dotaz, kdyz si matersky mliko odstrikam do flasticky muzu ho ohrat kdyz bude v lednici a jakou ma trvanlivost to jen kdyz treba budu mit nejake behani abych ho nemusela brat sebou kulik kojeni dekuji za odpovedi