Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, dnes mi paní dr. provedla Hamiltona. A tak mě zajímají Vaše názory. Zabral Vám? Jestliže ano, jak dlouho po to na Vás přišlo? Děkuji
@jančamamča v 11h dopoledne mi ho Dr. udelal. Pravidelne bolesti zacali kolem pul 4. O pul 7 odjezd do porodnice. Ve 23:55 byl malej na svete. ![]()
@jančamamča Ahoj,ano zabralo to - z niceho nic, zadne tuseni, pripravy, nic. Myslela jsem ze me pusti jeste domu…
do 20minut kontrakce jak blazen po 2minutach a 2hodiny od hamiltona se mala narodila… ![]()
Nezabral. Měla jsem ho u prvního těhotenství, začala jsem po něm dost špinit a rozjel mi na chvíli poslíky, ale toť vše. Druhý den jsem nastupovala na vyvolání. U druhého těhotenství jsem jej dělaného neměla, porod se rozjel přirozeně den po termínu.
U 2.-4.porodu zabral. Dopoledne byl proveden, odpoledne/večer téhož dnes jsem vždycky porodila. Při dalších porodech ani ťuk ![]()
Mně dělala doktorka Hamiltona v den termínu a rodila jsem až za 5 dní. Tak myslím, že asi nezabral a porod se rozjel sám od sebe. ![]()
Mně u posledního asi jo.
Provedený v pátek ráno, kontrakce ihned, ale nebolestivé a nepravidelné, dítě se narodilo v pondělí dopoledne. Takže za tři dny.
Ale ty echt bolesti potom trvaly jen cca hodinu, tak soudím, že během těch tří dnů se to všechno pěkně připravilo a potom to bylo bleskem, ale bylo to čtvrté dítě.
@jančamamča ahoj maminko. Zkus se podívat dolů pod diskusi, kolik je na TOHLE téma už témat založených. Myslíš, že se něco za měsíc, dva, půl roku změnilo? ![]()
Já šla ráno na kontrolu do porodnice a už jsem měla poslíčky (předtím vůbec), ale monitor nic moc neukazoval a pak mi udělali hamiltona a rozjeli se mi k večeru kontrakce. Vydržela jsem doma co nejdéle a pak jela rychlou a do hodinky a půl byl syn venku. Pokud je tělo připravený, tak nejspíš může pomoct. U dcery mi nezabral, šla jsem na vyvolání.
Proveden ráno při kontrole, kontrakce od 19h, porod druhý den v 11h
Držím pěsti!
Mě nezabral. Od 34. tt byla malá hodně dole. Doktor tvrdil, že porod bude o něco dříve. Kolem termínu Hamilton, byla jsem prostupná pro špičku prstu. V posledních dvou týdnech před termínem několikrát velmi silné poslíčky, myslela jsem, že je to už porod. Doktorka, která Hamiltona dělala myslela, že porod bude brzy. Nakonec jsem porodila 11 dnů po termínu (byl to druhý porod).
Rozjel mi nepravidelne kontrakce a odesla hlenova zatka. Nakonec jsem rodila den po hamiltonu