Výtok a pálení v těhotenství

5
11.12.14 20:13

výtok a pálení

Ahoj holky, chci se zeptat a poradit…před měsícem jsem dostala od Dr. recept na čípky Gyno Pevaryl 50, jelikož jsem za ním šla s tím, že mám hrozně řídký průhledný až lehce nažloutlý výtok + bílé kousky uvnitř pochvy a k tomu svědění a pálení…po užití všech 15 čípků to na chvíli přestalo, ale ted to mám nejspíš znovu :,( pro přítele mi nic nedal, tak jsem ho poslala k urologovi a ten mu řekl, že ON nic nemá… mě přijde jako by mi to přítel znovu předal…jsem těhotná a četla jsem, že nějaké řidké výtoky jsou v těhu normální, ale asi né s tim pálením, co myslíte?? znovu čípky nebo??? děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
11.12.14 20:16

Já jsem tohle měla te´d u třetího těhotenstvíí skoro pořád a měla jsem jedny zaváděcí čípky a pak i něco na polykání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.12.14 20:19

Zdravím :-) No v těhotenství jsou výtoky častější, je to tím, že žlázy produkují víc sekretu. Ale jestli tě to pálí, pak bych radši znovu zašla na kontrolu, já se taky kvůli tomu objednávala mezi poradnou, měla jsem kvasinky. Beru na to boraxové globule, chvíli mám pokoj a pak se to zas vrátí. Při těhotenství je tělo na kvasinky atd. mnohem náchylnější, kvůli změně Ph.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
11.12.14 20:20

Já to měla v těhu taky a dr. mi řekla že to je jen zvýšená poševní sekrece kvůli hormonům. ale je fakt že mě to nijak nesvědělo a nepálilo, jen chvilku po tom co to „vyteklo“ a pak zas v poho. zmyzelo mi to nějak během půl roku po porodu

• Citovat
  • Upravit
33005
11.12.14 20:21

@t.erinn Gynopevaryl v těhotenství? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.12.14 20:27

@slečinka jojo mě taky jen chvili po tom co to vyteče, ale je taková citlivá, jako při nastydnutí…
@Svistice ano bylo to nejspíš to slabší, bylo tam 15 čípků

podle rozboru to prý byly kvasinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
11.12.14 22:29

Měla jsem během těhotenství to stejné, pomohl mi na to až porod :) Celých 40 týdnů jsem s pauzami užívala jenamazol a výplachy. Po dobrání balení jsem měla týden klid, pak zase nanovo svědivý výtok. Vždy to byly kvasinky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
12.12.14 09:27

@t.erinn jo to je presne ono.moje dr. To teda neresila :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat