Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě nezabral dělali mi ho v porodnici skoro při každé kontrole cca 3× a pak ještě den před vyvoláním porodu a nic se nedělo
tak jsem nakonec stejně měla ten vyvolávaný porod ![]()
Mně udělala doktorka Hamiltona v poledne, cestou domu už mě třošku pobolívalo břicho, ale to jsem si říkala, že si to jen vsugerovávám, o půlnoci jsme jeli a ve 4:25 byla malá na světě, jinak to nebolelo, jen takový nepřijemný vyšetření. Byla jsem 39+3 a 40+0 bych šla už na vyvolávačku kvůli cukrovce, tak jsem raději zkusila toho Hamiltona.
Neozvala jsem se - pravda, ale nezabral
Teda včera už to vypadalo nadějně, kontrakce po 20 min které bohužel najednou zmizely
Jediné co tak mi odešla hlenová zátka, ale porod nikde…
Já jen aby to nevypadalo, že jsem takový hrdina a těším se na porod… spíš naopak, jsem strašný srab a nebudu v klidu dokud to nebude za mnou
ale ty jsi psala, že se Ti to taky blíží, vid?
@jančamamča ano a ja práve chcem byť už na štedrý deň doma tak mám Hamiltona v ST preto ma zaujíma uspešnosť.
Já mám termín právě taky až na Vánoce a proto jsem chtěla Hamiltona abych byla na Vánoce doma s dcerou ![]()
@jančamamča no tie naše decká sú tvrdohlavé už pred narodením nerobia čo rodičia očakávajú
![]()
@aneta.ji hvězdo!!! Vrať se na Modrého koníka a dej holkám co jim dlužíš!!! Nebo jsi jen obyčejná zlodějka?
![]()
Mně ho dělala až 41+0,měla jsem stále „zabetonováno“ a zabral! Druhý den od rána slabší pravidelné kontrakce, po 15 přesun do porodnice a 18:20 malá na světě ![]()
Ahoj holky ozivuji diskuzi, je tu nejaka ktere hamilton zabral do par hodinek? Dnes si ho asi necham udelat (v sobotu termin) uz mi ho nabizela dr na predesle kontrole ale po nalezu rikala ze jeste tyden pockame ze to vypada ze bych se mohla rozrodit sama ale do dnes nic. Jen mame obavy aby tatinek stihnul dojet
ma to cca 2 hodky z prace domu
kdyz tak tady ctu jak pomaha kdyz sou cesty pripraveny coz ja mam.