Kojení a růst zoubků

1351
8.2.19 20:52

Ono může kojení bolet i bez zubů. I ty dásně jsou celkem tvrdý a když se blbě přisaje (tyhle starší děti už začínají lajdačit) nebo zmáčkne dásněmi, tak to bolí. Můžeš mít někde malou prasklinku. Maž se aspoň dvakrát denně Bepanthenem a kdyby to nepomohlo, tak gencialkou (může tam už být nějaká infekce). První zoubek je dřív vidět než cítit - v dásni se udělá malá dírka a v ní teprve vyleze špička zubů, většinou (ne vždy) leze dolní jednička nebo dvojka. Buď chvíli cynická matka a podívej se, až bude řvát (ne hlady, ale třeba se vztekat) to mají pusinku pěkně dokořán :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1351
8.2.19 20:53

Teplota může být i od infekce, teď toho lítá všude hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
9.2.19 07:18

@7.straka já jeho dásně cítím už skoro od začátku kojení :lol: . Během sestinedeli začal tu pusu dávat trochu jinak než do”O”, spíš tak jako podlouhle a někdy i stáčí horní ret dovnitř a ani po poradě s laktační poradkyní se nám nepodařilo jej přeučit :(… Včera navíc ani nechtěl pít z jednoho prsa, takže večer už jsem ho měla fakt brutálně nalité, vždycky při kojení se něco odpustilo, ale odstrikat se mi nedařilo, to až v noci jsem Koukala, kolik toho šlo. Odsávačku nemám doma, tak jsem musela ručně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí