Vystrčený jazýček u kojence

Anonymní
8.2.19 09:44

Vystrceny jazycek u kojence

Ahoj maminky, moc prosim o radu. Mame 2 mesicni holcicku a uz od porodu ma jazycek vystrceny trosku ven, spicku. Kdyz je rozrusena vyplazuje ho celkem casto. Jakoby se ji jazycek nevesel do pusinky. Moc prosim o vase zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14954
8.2.19 09:46

Děti s downovým syndromem toto dělají, mají jazyk větší. Ale to by doktoři poznali již v porodnici, takže tenhle důvod to nebude. Zmínila bych to v poradně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
8.2.19 09:49

Syn to delal taky, normalne jsem mu ho malickem dala zpatky. At nevypada jak tydýt :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.2.19 10:04
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, moc prosim o radu. Mame 2 mesicni holcicku a uz od porodu ma jazycek vystrceny trosku ven, spicku. Kdyz je rozrusena vyplazuje ho celkem casto. Jakoby se ji jazycek nevesel do pusinky. Moc prosim o vase zkusenosti.

je pravda, že toto dělávají děti s DS, já to dítě prý dělala taky, proto mě poslali na vyšetření na DS, a nic :mrgreen: . Prostě to asi nemá důvod, dělá to jen tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
8.2.19 10:06

Mladší taky, postupně jak roste, tak se to upravuje. Má ještě spodní čelist předsunutou. Vyšetření ani na ORL ani na zubním neukázaly žádný problém, teď je to lepší a lepší, ale tak do roku a půl to vypadalo fakt divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.2.19 10:18

Dělaly to obě mé děti, třeba i ve spánku ho měly trošku venku (zaplať pánbů za dudlík) :mrgreen: S postupem času to zmizelo a jsou to úplně normální zdravé děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
8.2.19 10:19

Dcera, sice nedonošená, ale měla to jako mimčo taky.. Teď v 6 letech je to chytrá zdravá holka s extrémně dlouhým jazykem - dosáhne si na špičku nosu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.2.19 10:20

Jsem si zavzpomínala :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
8.2.19 10:22
@Králičice píše:
Dcera, sice nedonošená, ale měla to jako mimčo taky.. Teď v 6 letech je to chytrá zdravá holka s extrémně dlouhým jazykem - dosáhne si na špičku nosu..

Fakt? Já myslela, že to umí jenom moje dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
8.2.19 10:26
@ivašot. píše:
Fakt? Já myslela, že to umí jenom moje dcera.

já to umím taky :jazyk: pry je to dědičné, tak uvidíme, která z mých holek to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
8.2.19 10:39

@ivašot. - důkaz místo slibů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
8.2.19 11:33

@Králičice
Heč, já to umím taky. :-)

Musím to vyzkoušet u svého dítěte, co taky vystrkuje jazyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.19 12:17

@kve-tinka a ted je v poradku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.19 12:21

Holky, po porodu totiz samy stres litame vsude po doktorech pridavam fotky. Ve spanku ma nekdy jazycek uplne schovany ale vetsinou kouka kus jazyka mezi rty a pres den ho casto aktivne vyplazuje ven hlavne kdyz ma prdy nebo je rozrusena. Ale nekdy jen tak vytahne pulku jazyka ven. Jsou ji 2 mesice a narodila se driv o 3 tydny. Bere maltofer na anemii a ma trochu pupecni kylu.

• Citovat
  • Upravit
53190
8.2.19 12:22

Úplně normálka, neboj ;) A je krásná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat