Kojení a zelený čaj

52
16.2.10 10:39

Kojení a zelený čaj

Ahoj,můžu pít zelený čaj když kojím? Mám 5-ti měsíční mimi a kojím 1×D nad ránem. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
16.2.10 10:48

ahoj…nenapada me jediny duvod proc by si nemohla :) me teda zeleny moc nechutna tak piju cernej…ja zastavam ze dat si vsechno ale nic se nema prehanet..takze pokud nehodlas prejit na dietu jen o zelenym caji … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.2.10 11:22

Ahojky mám dojem,že na jednom pořadu,co davaj o jídle,mluvili o tom ,že obsahuje kofein.Má obsahovat kofein i čaj černej.Nu já si dám 1×d kafe a nepozoruju,že by malá byla nějak neklidnější.Takže bych si ho dala,ale třeba sem tam bych to s něčim jiným prostřídala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.2.10 11:41

Jasně, že můžeš. Jen OT vlezlej dotaz - to fakt kojíš jen 1× denně?

• Citovat
  • Upravit
52
16.2.10 11:51

Jen OT vlezlej dotaz – to fakt kojíš jen 1× denně?

Musela jsem přejít na Nutrilon. Malá nepříbírala a pak si zvykla na flašku. Nějakou dobu jsem odstřikávala, ale pak jsem to vzdala. Abych mohla naplnit jednu flašku, odstřikávala jsem celý den :zed: Aspoň nám zůstalo noční kojení, to tahá bez problémů :palec:
Jinak všem díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
16.2.10 12:25

Taky piju jeden salek zeleneho caje denne :wink:
Mam 4.5 mesicniho chlapecka a plne kojim. Nemam pocit, ze by byl po nem nejaky hyperaktivni nebo neco podobneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.2.10 12:43

Piju jen čaje roobois a bílé. Místo kávy - kávu bez kofeinu, caro nebo vitakávu..začala jsem už v těhotenství..
Kojíš jen jednou děnně, takže podle mě není problém si dát cokoli ( a v zeleném čaji je i koFein).
Každý at se zařídí dle svého a jistě to miminkám až tolik nevadí, ale když nemůsím tak kofein miminku v mléce nedopřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
16.2.10 15:49

Jen mě napadlo není kofein i v bílém čaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.2.10 16:05
Aspera píše:
Jen mě napadlo není kofein i v bílém čaji?

Je v čaji se to jmenuje tein v kafi kofein.

• Citovat
  • Upravit
30317
16.2.10 16:24

Já jsme si to myslela, jen jsem špatně napsala název toho co je v čaji. Takže tím pádem by se asi neměl přehánět ani černý, ani zelený, ani bílý.

Jen tak pro informaci jak je to s čaji v těhotenství? Měli by se tyto také omezit nebo to nevadí? Já totiž piju čaj celý den, tak nevím co bych pak dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.2.10 16:31

Ovocný čaj myslím nevadí :think: Já v těhotenství pila i kafe s kofeinem, ale jen 2 šálky denně.Po porodu jsem přešla na kafe bez kofeinu. Proto jsem se ptala na ten zelený čaj. Než jsem otěhotněla, pila jsem ho hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
16.2.10 16:35

Já je právě že taky piju dost. Ráno velký hrnek černého čaje, dopoledne taky piju černý a odpoledne najedu na zelený nebo bílý. Kafe jsem se ještě pít nenaučila tak to mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.2.10 17:43

Tak ja kojim,piju kavu bez kofeinu,obcas si dam i normalni,Caro,a v malem mnozstvi si dam i cerny nebo zeleny caj,ten pytlik nenechava dlouho louhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.2.10 19:11

V čajích je tein - ale je to to samé co kofein - v bílém není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.2.10 20:12

Já koupila ve zdravé výživě zelený čaj bez kofeinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová