Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zkusila bych nebudit a uvidíš jak často si řekne. Déle jak 4h bych ale přes den asi bez jídla nenechala
@Vladusxx on asi ani dýl jak 4h nevydrží. Ale zkusím si to pohlídat protože mě to zajímá.
Bagrista spal v noci i 10 hodin v kuse bez kojeni. Prospival, pediatr doporucil nebudit.
Po mesici uz bych nebudila, jste rozkojeni, pribyva, bude to v pohode.
Nebuď ho, ono se to za chvíli změní.
Pokud si pamatuji dobře, tak spurt bývá 3 a 6 týden a pak 3 a 6 měsíc.
Dcera byla taky menší a v měsíci vážila taky cca kolem těch 3kg, nebudila jsem ji a všechno krásně dohnala ![]()
V noci bych ho nebudila, ale přes den bych ho asi nenechala víc jak 4h. Ale uvidíš, jak ti bude přibírat. Já syna přestala v noci budit taky cca kolem 5. týdne. Taky se narodil hodně drobný, neměl ani 2 kg
Pokud hezký prospívá, nebudila bych v noci, přes den bych nastolila režim trošku..
Také bych nebudila. Ono se to za chvíli stejně změní. Kolem 6. týdne už miminka přestávají tolik spát..
Moje dcera jako novorozenec měla přes den vždycky jeden extra dlouhý spánek (ty zbylé denní kratší) trvající někdy i přes 5 h, tzn. že pak byla i 6 h bez kojení. Rozhodně jsem nebudila, byla jsem ráda, že spí
Přibývala úplně normálně. Akorát mi pak mohlo prasknout prso ![]()
Jak už někdo zmiňoval, po šestinedělí spát takto dlouho bohužel přestala a zhruba od 3 měsíců už spí jen po půlhodinách ![]()
Ahoj
Malý měl teď 28.6 měsíc, je plně kojený a krásně přibývá, jde to i vidět na pohled. Byl hodně drobný když se narodil. Teď má něco málo přes 3 kila. V noci se budí jednou max. 2×. Jde mi o kojení přes den. Muze mít vubec rozestup třeba 4-5h přes ten den? Protože většinu času prospí tak ho po těch 3h musím budit na kojení🤷♀️ 😁 u toho samozřejmě usne a spí dál. Počurané pleny má normálně.
Tak nevím jestli ho teda nechat až si řekne sám nebo budit po těch 3h. 🫣
Děkuji