Mám dost mléka nebo

Anonymní
4.6.26 20:35

Mám dost mléka nebo

Ahoj holky jdu si pro radu a možná i ukliděni
Malý je narozený 36+5, má lehkou žliutenku dnes je mu týden. Odedneška má prsa úplně měkká :( kojím přes kloboučky a vkloboučky vždy je nějaké mléko. Plenky jsou počurané a stolice taktéž ( řídka žlutá ) můžu přicházet o mléko? Ze začátku jsem měla prsa hodně nalita až bolavá musela jdem odstříkávat do úlevy. Na kontrolu jdeme až ve čtvrtek a nechci ho nějak trápit hlady🫤 spát vydrží 2-3h.
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16393
4.6.26 20:51
@Anonymní píše: Více

Zkusit nějakou laktační poradkyni, jistě poradí, zda je vše OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
4.6.26 20:58

Jestli ma dost pocuranych plen tak máš mléka akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5726
4.6.26 21:02

Nikdy jsem neměla prsa nalitá do bolesti, ani nic pořádně ruční odsávačkou neodsála, a přesto jsem odkojila tři děti. Pocit není směrodatný. Pokud má dítě dost počůraných plen a přibývá, tak to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.26 21:10

@JancaS84 co se bere jako dost počuraných plen? Při každém přebalení? Což je co 2-3h když jdu krmit. Tak ano vždy má načůrano. Někdy míň někdy víc ale má.

• Citovat
  • Upravit
6027
4.6.26 21:18

Já jsem měla vyloženě nalitá prsa také jen pár dní a mléko jsem měla :oops:
Nalívala se mi potom už jen v noci, když jsem nekojila déle jak 6h (dcera se mi nebudila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
4.6.26 22:47

Nalitost prsou není měřítko, někdy se mléko tvoří „za pochodu“. Podstatné jsou počůrané plíny a přibírající dítě, kakat můžou plně kojené děti klidně po týdnu. Pokud vypadá spokojeně a plínky jsou počůrané (řákají 6-7 denně), v klidu vydrž do kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová