Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Neboj, kvůli jarní cibulce bych se vůbec nestresovala 😊 Pokud miminko normálně snáší i hrášek nebo ředkvičky, tak je velká šance, že nebude reagovat ani na tohle. U kojení většinou nefunguje, že by nějaká konkrétní potravina automaticky způsobila miminku bolení bříška – každé dítě reaguje jinak. Spíš jen sleduj, jestli nebude nezvykle neklidné nebo nadmuté, ale dost možná nebude vůbec nic 🙂
A už teď s tím stejně nic moc „nezachráníš“, takže nejlepší je být v klidu a zbytečně se nestresovat ❤️ Hodně maminek jí během kojení normálně i cibuli, česnek nebo luštěniny a děti jsou úplně v pohodě.
Jela jsem stylem - vyzkouším vše a pokud to nebude dělat problém, tak to budu jíst. Pravda, že u jednoho dítěte dělala problém syrová cibule, ale jinak nic, druhé taky v pohodě, navzdory „zakázaným“ potravinám.
Jarní cibulka moc nenadyma, já jedla vše, kromě čerstvého pečiva a zelí ![]()
Mým dětem nedělalo nic ani zelí nebo fazole. Nad jarní cibulkou bych se vůbec nezamýšlela.
Jsou děti co jim vadí čerstvé pečivo nebo česnek. Ale cibulka nemusí.
Ahojte, může se jarní cibulka při kojení? Dnes jsem totiž snědla chléb s lučinou bohate posypaný jarní cibulkou. Až pak mě napadlo, že asi to není úplně vhodné pro mimi…Co myslíte, co můžu čekat? Miminko má 4 měsíce, na bolavé bříško netrpí, jedla jsem už i zelený hrášek, ředkvičky a v pohodě… Nebo dá sa něco udělat ještě, aby mu nebylo něco?