Jarní cibulka při kojení?

Anonymní
26.5.26 20:57

Jarní cibulka při kojení?

Ahojte, může se jarní cibulka při kojení? Dnes jsem totiž snědla chléb s lučinou bohate posypaný jarní cibulkou. Až pak mě napadlo, že asi to není úplně vhodné pro mimi…Co myslíte, co můžu čekat? Miminko má 4 měsíce, na bolavé bříško netrpí, jedla jsem už i zelený hrášek, ředkvičky a v pohodě… Nebo dá sa něco udělat ještě, aby mu nebylo něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4095
26.5.26 21:10

Jim uplne vse a mala na prdiky netrpi.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.26 21:54

Neboj, kvůli jarní cibulce bych se vůbec nestresovala 😊 Pokud miminko normálně snáší i hrášek nebo ředkvičky, tak je velká šance, že nebude reagovat ani na tohle. U kojení většinou nefunguje, že by nějaká konkrétní potravina automaticky způsobila miminku bolení bříška – každé dítě reaguje jinak. Spíš jen sleduj, jestli nebude nezvykle neklidné nebo nadmuté, ale dost možná nebude vůbec nic 🙂

A už teď s tím stejně nic moc „nezachráníš“, takže nejlepší je být v klidu a zbytečně se nestresovat ❤️ Hodně maminek jí během kojení normálně i cibuli, česnek nebo luštěniny a děti jsou úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35868
26.5.26 22:01

Jedla sem vždy vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68995
26.5.26 23:30

Jela jsem stylem - vyzkouším vše a pokud to nebude dělat problém, tak to budu jíst. Pravda, že u jednoho dítěte dělala problém syrová cibule, ale jinak nic, druhé taky v pohodě, navzdory „zakázaným“ potravinám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
27.5.26 05:56

Jarní cibulka moc nenadyma, já jedla vše, kromě čerstvého pečiva a zelí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
27.5.26 08:46

Mým dětem nedělalo nic ani zelí nebo fazole. Nad jarní cibulkou bych se vůbec nezamýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148875
27.5.26 12:24

Jsou děti co jim vadí čerstvé pečivo nebo česnek. Ale cibulka nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová