Kojení - můj stálý problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanykla33
4.5.24 00:19
@Zuza540 píše: Více

Ale odsávačka přeci nespouští laktaci. Přitomnost miminka ano. Odsávačka je fajn při úlevě přeplněných prsou, ale když neni mlíko, tak se bude zakladatelka zbytečně mordovat a odnesou to akorát bradavky. Přikládat, přikládat, přikládat :srdce:

• Citovat
  • Upravit
644
4.5.24 01:11

Prý pomáhá nealko pivo. Zkusila bych ještě tu laktační poradkyni a když nic nezabere, miminko prostě může být na UM, je takových spousta a jsou spokojená a zdravá. Moje babička byla od narození na kravském mléku a byla celý dlouhý život jako rybička. Mně s kojením nepomohla ani svěcená voda, hrozně jsem se snažila, trápila se, vyčítala jsem si to, ale mohla jsem si to odpustit a smířit se s tím, že to prostě nejde, mělo by to stejný výsledek… není to žádná tragédie! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.5.24 16:35
@Anonymní píše: Více

Určite to ide aj takto, robí to dosť maminiek. Najlepšie poradí laktačná, skús pozrieť cez stránky mamily, majú tam aj Česko.
 https://www.mamila.sk/…pri-dojceni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
5.5.24 16:43
@Anonymní píše: Více

Laktacni poradkyne ti pomuze. Doporucuji ty z Laktacni ligy. Nedoporucuji ty z Mamily, tam se akorat dozvis, jak ses spatna, ze pouzivas um :roll: Bud uplne v klidu, rozkojit se klidne jeste muzes, ale i kdyby bylo mimink9 jen na um, vyroste z nej uplne normalni dite, dneska jsou um tak hlidany a upraveny legislativou, ze vyrobci si zadnou botu nedovoli. Je naprosto pochopitelne, zes resila narocnou zivotni situaci a pro miminko je vzdycky zasadni klidna matka a ne jeste stres s kojenim, takze jestli vam to spolu fungovalo na um, je to lepsi nez se nervovat. Ale laktacni poradkyne ti stale muze pomoc a podporit te a muze se stat ze diky tomu budes plne kojit nebo budes potrebovat mene um :hug: jinak kojit a dokrmit um klidne muzes, tak to dela zcela bezne spoustu mamin. Preji hodne sil :srdce:

• Citovat
  • Upravit
olivovyolej
5.5.24 16:44
@Hanykla33 píše: Více

Odsavacka vytvari poptavku na kterou prsa reaguji zvysenim laktace. Kdyz ale saje miminko, je to lepsi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4874
6.5.24 07:56
@Zuza540 píše: Více

jakože když žena pije hodně kravského mléka, bude se jí dělat to mateřské, Ne tak to opravdu nefunguje. Mléko se tvoří díky stimulaci prsou, dochází tam k přenosu informace do mozku, aby tělo mléko začalo produkovat. MM se tvoří z krve ženy.
Jinak zakladatelko. Já sama mám nedonošená dvojčata, bohužel ještě v době, kdy v porodnici, kde jsem rodila, byli 100 let za opicemi a nějaké alternativní krmení jim nic neříkalo. Takže z porodnice oba odcházeli s flaškou. Syn měl prso v puse poprvé ve 14 dnech, dcera kvůli zdrav. problémům až po měsíci. Přesto jsem se nakonec s pomocí LP doma rozkojila a kojila jsem je 14 měsíců. držím palce, ať se to podaří i u vás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.24 18:47

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).

Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí