Miminko neblinká

42
25.4.24 12:58

Miminko neblinká

Ahoj, asi bude můj dotaz znít divně, ale naše měsíční holčička ještě za celou dobu ani jednou nezvracela. Je plně kojená.

Myslela jsem si, že to mléčné ublinkávání je společné všem malým kojencům a teď jsem překvapená, že u nás nic (ale nestežuju si :oops:). Je to v pořádku?

Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18637
25.4.24 13:19
@mirallis píše: Více
kluk si neblinknul snad ani jednou a taky nekrkal, takže jsem vůbec nedavala odrihnout. Holka zas ublinkavala a cca po mesici nebo dvou krkat začala. Třeba mas tu moji první variantu. Upřímně byla lepší. Člověk se nebál, ze se v noci zebleje. Zato holka jela celkem ve velkym
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
25.4.24 13:25

Dcera taky moc neblinkala, ale pila pomalu, kojení vždycky trvalo tak 20 min z každýho prsa, pak si krkla a dobrý. Syn ten se nacpal za 5 min, odtrhl se od prsa, ještě mu mlíko teklo v koutku a toho jsem po kojení musela dát na bříško na plenu, protože vždycky blinkal. Kdybych si ho dala na rameno, na odříhnutí, mám ohozená záda. Ale přibýval a pediatr se vždycky smál, že kdyby neblil, že už bude jak michelin. Na všech fotkách je s plenou kolem krku, ublinkával neustále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
25.4.24 14:15

Dcera ani jednou.
Syn do konce 8. měsíce po každém jídle.
Každé dítě je jiné, buď v klidu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5968
25.4.24 15:23

Dcera má přes 2 roky a nikdy v životě mi ani neublinkla.
Jednou jedinkrát se pozvracela, když si po jídle skočila na bricho a to bylo teprve nedávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9288
25.4.24 16:04

Ani jedno dítě po jídle neblinkalo. A to samé odříhnutí, to max jednou do týdne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.4.24 17:30

Díky za uklidnění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie