Problém s kojením - dožaduje se každou hodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9034
15.6.11 20:39
luckyhorse píše:
no žloutenku pořád má, pustili nás s ní domů, hodnoty byly od 186 do píše: Více

To ještě dost vysoká žloutenka, takže to bude tím, ono se to zlepší.Vydrž, stojí to zato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.6.11 22:05

Luckyhorse: miminka s novor.žloutenkou prý bývají spavější. Moje malá měla hodnoty i 360 a sosala jak o život, sousední maminky maličká měla hodnoty podstatně nižší a chrněla jak dudek, taky ji musela i při kojení neustále budit.

Bin: Ježiš, to je krásný :kytka: ..manžel podával jednu za druhou… :huban: :palec:
Pardon za OT :oops:

Bin píše:
naše dvojčata byly nedonošený a extrémně spavý…moc dobře si pamatuju, jak jsem nad nima ronila slzy, aby jedly, jinak nás z porodnice nepustí…ale dělala jsem to tak, že jsem každou držela na prsu tak 40minut a budila…nejvíc zabíralo lechtání na žebírkách a to, když jsem jim prso jakoby chtěla vzít…přisosly se znovu, ale někdy prostě spaly a já brečela…takže přesně vím o čem mluvíš…a je fakt, že první měsíc to bylo o tom, že jsem jenom kojila…pamatuju si noce, kdy mi manžel podával jednu za druhou a já jen seděla opřená o pelest a přikládala a přikládala…ale nastartovala se dobře laktace a jak zesílily, tak začaly sát krásně a pak stačila ta dvacetiminutovka a byly najezený…takže přeju hodně síly a trpělivosti - bude líp! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
15.6.11 22:12
Háta_x píše:
Luckyhorse: miminka s novor.žloutenkou prý bývají spavější. Moje malá měla hodnoty i 360 a sosala jak o život, sousední maminky maličká měla hodnoty podstatně nižší a chrněla jak dudek, taky ji musela i při kojení neustále budit.

Ježiš, to je krásný :kytka: ..manžel podával jednu za druhou… :huban: :palec:
Pardon za OT :oops:

Bin píše:
naše dvojčata byly nedonošený a extrémně spavý…moc dobře si pamatuju, jak jsem nad nima ronila slzy, aby jedly, jinak nás z porodnice nepustí…ale dělala jsem to tak, že jsem každou držela na prsu tak 40minut a budila…nejvíc zabíralo lechtání na žebírkách a to, když jsem jim prso jakoby chtěla vzít…přisosly se znovu, ale někdy prostě spaly a já brečela…takže přesně vím o čem mluvíš…a je fakt, že první měsíc to bylo o tom, že jsem jenom kojila…pamatuju si noce, kdy mi manžel podával jednu za druhou a já jen seděla opřená o pelest a přikládala a přikládala…ale nastartovala se dobře laktace a jak zesílily, tak začaly sát krásně a pak stačila ta dvacetiminutovka a byly najezený…takže přeju hodně síly a trpělivosti - bude líp! :kytka:

no a to ještě tenkrát jel ve 3 ráno do Tesca neb se bál, že nedokážu vyrobit tolik mlíka, aby měly dost, když furt sosaly :mrgreen: tenkrát ještě nutrilon nebyl třeba…bohužel ukojit dvojčata se mi povedlo jen do 3 měsíců, ale i tak díky bohu za to…taky se omlouvám za OT :oops:

jako stojí za to vytrvat, ale zas si nevyčítat, když to nevyjde…držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.6.11 22:20

Teda ženy klobouk dolů před vámi… :palec: :palec: :palec:
Tohle bych nedala ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.1.13 16:30

No holky, ja mam 6ti nedelni holcicku, nejdriv mi nechtela papkat z prsa tak jsem dokrmovala po prste ze strikacky, potom se rozjedla sama si vytahla treba i 80ml, tak jsme prestala dokrmovat.. no a ted posledni asi 2 tydny mi bud neji, nebo ji porad, proste place a neutisi ji nic jinyho nez bradavka, tak se nekdy prisaje jak diva a po 5ti minutach usne, kdyz ji bradavku vezmu zacne silene plakat.. a to mi dela skoro pri kazdem krmeni..a posledni 2 dny uz pije jen obca a taky mi nespi, vcera treba spala pres den asi 3 hodiny a v noci jsme se do 3 potykaly s krmenim pak usnula aby se v pul 5 probudila a zaclo to na novo, a dneska mi usnula na ruce, asi pul hodiny a jak sem ji polozila do postylky tak spustila, vzala sem ji teda ven do kocarku tam mi usnula a spi 2 hodiny, ale reknu vam, ze sem skoro na svym psychyckym dne, od porodu spi jen 2 max 3 hodiny a porad mame nejakej problem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová