Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj zkušené šátkařky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá neznáte úvaz pro 5měsíčního prcka, ze kterého bych ho nemusela vyndavat na kojení. Hanka
Ahoj.
Zatím nikdo nic, tak ti napíšu, jak jsem to dělala já.
Holku jsem vázala do kříže s kapsou ven. Pokud máš prsa malý a dítko si uvážeš níž, můžeš kojit rovnou v týhle poloze (u mě nehrozilo
)
A když jsem potřebovala nakojit, napůl jsem úvaz rozvázala a dítko předělala do polohy ležmo a zase zavázala… Dost blbě se to popisuje
Ale našla jsem tuhle techniku i s fotkama na netu a můžu potvrdit, že to jde ![]()
Je to tady:
http://www.vbavlnce.cz/index.php?…
Noono, nechci prudit, ale na těch obrázkách vážou kříz s kapsou DOVNITŘ
Řekla bych, že v kříži s kapsou ven by to tak snadno nešlo, ale nezkoušela jsem…
Hanko, neporadím, já prcka vyndavám, rozmotám se, nakojím a zase se zamotáme ![]()
Díky za pomoc, určitě tam mrknu. Jo a malý prsa u mně taky nehrozí, hotový mlíkárny… Nejsem žádný štíhlý typ a tak mám docela dlouhý šátek. No a rozvazovat a zavazovat… někdy trošku problematický. Starší holčičku jsem doslova odnosila, tak nějaký zkušenosti mám.
Ahoj,
já jsem malou dost dlouho nosíla v kolíbce - v kříži s kapsou venku. Kojení šlo, buď jsem jí musela trošku stáhnout dolů, nebo nadzvihnout, ale nebylo třeba rozmotávat. Navíc v 5M už je relativně veliká, takže úvaz mohl být volnější.
Milada
Já Jonáše z kříže s kapsou vyndám a šátek nesundavam:-) , jen udělám prostor.