Půjčovna krosny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
21.4.08 20:48

půjčovna krosny

Ahoj, nevíte náhodou o nějaké půjčovně krosny pro dítě, třeba salewa, v praze a okolí? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
221
21.7.08 15:54

Ahojky, taky řešíme stejný problém, ale nás zajímá půjčovna na Zlínsku. Když jsem hledala na netu, tak jsem narazila na několik půjčoven v Praze a Plzni. Vím, že to není konkrétní odpověď, já jen, že to jde na netu najít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka122
29.5.11 21:34

My jsme měli zapůjčenou krosničku odsud

pujcovnakocarku.cz/

• Citovat
  • Upravit
2248
29.5.11 22:07

Krosny Deuter půjčujou např. v Hudy sportu. Ne v každém, ale je hodně poboček, tak se asi dá vybrat.

www.hudy.cz
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
9.10.12 21:07

Díky za tuhle diskuzi.

Kdybyste ještě někdo chtěl přispět zkušennostma v půjčovnách, tak hledám PRAHU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
9.10.12 21:41

Ahoj, já si půjčovala krosnu přes outdoorkids.cz (jsou z Liberce, ale přes ppl posílají kamkoliv).
Zkušenost dobrá, pán z eshopu milý, vrácení bez problémů (zas si pro to přijelo ppl, tak jsem s tím nikam nemusela). Půjčovala jsem si Deuter lll, 100,– Kč na den. Mají i Salewa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.12 10:38
@Black_Orchids píše:
Ahoj, já si půjčovala krosnu přes outdoorkids.cz (jsou z Liberce, ale přes ppl posílají kamkoliv).
Zkušenost dobrá, pán z eshopu milý, vrácení bez problémů (zas si pro to přijelo ppl, tak jsem s tím nikam nemusela). Půjčovala jsem si Deuter lll, 100,– Kč na den. Mají i Salewa.

A kterou krosnu bys mi doporučila? Myslím celkově. Nejen z tého půjčovny. Máme prcka, má 10 kg, asi 74 cm, je mu rok a oba jsme vysocí, tak asi ještě rychle poroste. V sezonně na výlety, jinak hlavně pro mě - po Praze, event. i doma, abych mohla např. uvařit, kdyř řve. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
10.10.12 10:56

Já mám syna rok a čtvrt, 85cm a 13kg.. a já jsem sama vcelku subtilní. Na nošení po městě, nákupy a takové kratší pochůzky (zhruba do hodiny) mám Manducu. V ní se dají nosit děcka v pohodě ještě větší.
Krosnu jsme měli na hory - na túry. Krosna totiž sama o sobě ještě něco váží. Třeba ta Deuter měla cca 4kg. Nosil manžel, na mě už to bylo i s děckem moc těžký.
Krosna je pro dítě na takové dlouhé nošení ale mnohem pohodlnější.

tak nevím, zda jsem ti pomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.12 11:18
@Black_Orchids píše:
Já mám syna rok a čtvrt, 85cm a 13kg.. a já jsem sama vcelku subtilní. Na nošení po městě, nákupy a takové kratší pochůzky (zhruba do hodiny) mám Manducu. V ní se dají nosit děcka v pohodě ještě větší.
Krosnu jsme měli na hory - na túry. Krosna totiž sama o sobě ještě něco váží. Třeba ta Deuter měla cca 4kg. Nosil manžel, na mě už to bylo i s děckem moc těžký.
Krosna je pro dítě na takové dlouhé nošení ale mnohem pohodlnější.tak nevím, zda jsem ti pomohla :nevim:

Manducu jsem prodala, přišlo mi, že na záda si ho sama nedám a na břiše už to nešlo.
Dík za zprávy. Já vyzkoušela krosnu Jokkmokk, od kámošky, dobrá, ale na netu nejde dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.10.12 08:58

Zdravím,
krosnu Salewa půjčují v Bobnicích u Nymburka, ve firmě Nextik. Posílám odkaz: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Půjčovala jsme si ji tam také, když jsme jeli na hory a byli jsme s přítelem moc spokojení. Je pravda, že je trošku těžší, ale perfektně sedí a prťousek v ní byl celou dobu hodný jak andílek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.1.14 15:34

půjčovna krosny

Dobrý den, také bych měla zájem o zapůjčení krosny sice až na léto, ale už zjišťuji radši teď, nevíte někdo o nějaké půjčovně v okolí Nymburka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.9.17 14:30

Ahoj, koukám, že toto je už docela stará diskuze. Zkusím ji tedy obnovit :-). Pojedeme na dovolenou do hor a nechce se mi kupovat krosničku, nevíte kde by se dala v Praze nebo Orlických horách levně půjčit? Preferuji Deuter. Díky moc za rady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.10.17 21:00

Ahoj holky, jak jsem psala v minulém příspěvku, tak jsme sháněli krosnu. Nakonec jsme s sebou měli právě Salewu a zas tak úplně spokojení jsme nebyli. Příští víkend ale vyrážíme zase, a tak bychom si rádi půjčili jinou. Máte některá zkušenosti s Deutrem nebo Kelty Kids? Ten Deuter mi přijde i docela drahý. Co myslíte?***
edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
16.10.17 22:36

@MarianaH meli jsme pujcenej deuter pro rok a pul ditko a super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.10.17 21:24

:mavam: Díky moc, my nakonec také půjčili Deuter přes tu Půjčárnu a bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí