Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, nevíte náhodou o nějaké půjčovně krosny pro dítě, třeba salewa, v praze a okolí? Děkuju
Ahojky, taky řešíme stejný problém, ale nás zajímá půjčovna na Zlínsku. Když jsem hledala na netu, tak jsem narazila na několik půjčoven v Praze a Plzni. Vím, že to není konkrétní odpověď, já jen, že to jde na netu najít ![]()
My jsme měli zapůjčenou krosničku odsud
Krosny Deuter půjčujou např. v Hudy sportu. Ne v každém, ale je hodně poboček, tak se asi dá vybrat.
Díky za tuhle diskuzi.
Kdybyste ještě někdo chtěl přispět zkušennostma v půjčovnách, tak hledám PRAHU.
Ahoj, já si půjčovala krosnu přes outdoorkids.cz (jsou z Liberce, ale přes ppl posílají kamkoliv).
Zkušenost dobrá, pán z eshopu milý, vrácení bez problémů (zas si pro to přijelo ppl, tak jsem s tím nikam nemusela). Půjčovala jsem si Deuter lll, 100,– Kč na den. Mají i Salewa.
@Black_Orchids píše:
Ahoj, já si půjčovala krosnu přes outdoorkids.cz (jsou z Liberce, ale přes ppl posílají kamkoliv).
Zkušenost dobrá, pán z eshopu milý, vrácení bez problémů (zas si pro to přijelo ppl, tak jsem s tím nikam nemusela). Půjčovala jsem si Deuter lll, 100,– Kč na den. Mají i Salewa.
A kterou krosnu bys mi doporučila? Myslím celkově. Nejen z tého půjčovny. Máme prcka, má 10 kg, asi 74 cm, je mu rok a oba jsme vysocí, tak asi ještě rychle poroste. V sezonně na výlety, jinak hlavně pro mě - po Praze, event. i doma, abych mohla např. uvařit, kdyř řve. Dík.
Já mám syna rok a čtvrt, 85cm a 13kg.. a já jsem sama vcelku subtilní. Na nošení po městě, nákupy a takové kratší pochůzky (zhruba do hodiny) mám Manducu. V ní se dají nosit děcka v pohodě ještě větší.
Krosnu jsme měli na hory - na túry. Krosna totiž sama o sobě ještě něco váží. Třeba ta Deuter měla cca 4kg. Nosil manžel, na mě už to bylo i s děckem moc těžký.
Krosna je pro dítě na takové dlouhé nošení ale mnohem pohodlnější.
tak nevím, zda jsem ti pomohla ![]()
@Black_Orchids píše:
Já mám syna rok a čtvrt, 85cm a 13kg.. a já jsem sama vcelku subtilní. Na nošení po městě, nákupy a takové kratší pochůzky (zhruba do hodiny) mám Manducu. V ní se dají nosit děcka v pohodě ještě větší.
Krosnu jsme měli na hory - na túry. Krosna totiž sama o sobě ještě něco váží. Třeba ta Deuter měla cca 4kg. Nosil manžel, na mě už to bylo i s děckem moc těžký.
Krosna je pro dítě na takové dlouhé nošení ale mnohem pohodlnější.tak nevím, zda jsem ti pomohla
Manducu jsem prodala, přišlo mi, že na záda si ho sama nedám a na břiše už to nešlo.
Dík za zprávy. Já vyzkoušela krosnu Jokkmokk, od kámošky, dobrá, ale na netu nejde dohledat.
Zdravím,
krosnu Salewa půjčují v Bobnicích u Nymburka, ve firmě Nextik. Posílám odkaz: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Půjčovala jsme si ji tam také, když jsme jeli na hory a byli jsme s přítelem moc spokojení. Je pravda, že je trošku těžší, ale perfektně sedí a prťousek v ní byl celou dobu hodný jak andílek:)
Dobrý den, také bych měla zájem o zapůjčení krosny sice až na léto, ale už zjišťuji radši teď, nevíte někdo o nějaké půjčovně v okolí Nymburka?
Ahoj, koukám, že toto je už docela stará diskuze. Zkusím ji tedy obnovit
. Pojedeme na dovolenou do hor a nechce se mi kupovat krosničku, nevíte kde by se dala v Praze nebo Orlických horách levně půjčit? Preferuji Deuter. Díky moc za rady. ![]()
Ahoj holky, jak jsem psala v minulém příspěvku, tak jsme sháněli krosnu. Nakonec jsme s sebou měli právě Salewu a zas tak úplně spokojení jsme nebyli. Příští víkend ale vyrážíme zase, a tak bychom si rádi půjčili jinou. Máte některá zkušenosti s Deutrem nebo Kelty Kids? Ten Deuter mi přijde i docela drahý. Co myslíte?***
edit admin - odstraněn odkaz
@MarianaH meli jsme pujcenej deuter pro rok a pul ditko a super. ![]()
Díky moc, my nakonec také půjčili Deuter přes tu Půjčárnu a bylo to v pohodě.