Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
No v 6 ještě spíš ne, dítko by mělo samo sedět. . . my používali až dýl, ale až do 2let než jsem otěhotněla, můžu vřele doporučit, byla to 4 tá krosna (2 půjčené, jedna koupená) a až tuhle jsme si nechali .. . už se na ní těším, až nám mladší doroste. . . jo a cena super, koukala jsem.
Ahoj, tak na teto krosnicce je vyslovene napsano, ze je az pro sedici deti, my ji mame a je fakt super, muzu jen doporucit.
Ahoj,tuto krosnu taky máme doma a řekla bych,že je až pro 8-10 měsíční mimi
My byli v Tatrách na dovolené,když bylo Matýskovi 7 měsíců a v týhle hrozně plandal a sám ještě neseděl,takže jsme si narychlo půjčovali jinou.......
Ahoj, taky ji máme a jsme spokojení ![]()
Mohly byste mi prosím napsat, jak řešíte tu šíleně zkroucenou hlavičku, když v ní dítko usne? Mně to úplně bolí za naši (rok a půl) Elišku - myslíte, že by to vyřešil takový ten plyšový límec na podepření? Díky za rady
ahoj, my teda zatím krosnu nemáme, ale když jsem se o ní bavila s kamarádkou, která ji má (a je s ní spokojená) říkala, že plandání hlavičky řeší šátkem (přiváže hlavičku zlehka ke krosně) ..
Viděla jsem na www.kocarky.net úplně skvělé akce na krosnu Salewa, ale máme teprve 6ti měsíční mimi. Můžu ho už nyní nosit v této krosně?