Šátky na nošení dětí ŠaNaMi

8.1.08 12:33

Šátky na nošení dětí ŠaNaMi

Ahoj holky, máte nějaká zkušenost se šátky Šanami? Oproti Vatanai je to dost cenový rozdíl, navíc je mi i sympatický, že to je česká firma. Ale jsou dobré? Nebo poradte nějaký dobrý, potřebujeme kvůli manželovi tak pěti metrový a ten je u vatanai fakt za dost penez. Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
8.1.08 12:43

Ahoj,

mam satek Sanami a maximalni spokojenost. Mame modry, petimetrovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.1.08 12:46

Ahoj, přesunula jsem do nosítek.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.1.08 13:07

Taky jsme měli a hodně používali - modrý, kostkovaný ale délku už si nepamatuju. Přijela jsem za paní, ukázala mi jak vázat, pak jsem si to vyzkoušela s její pomocí, pak sama a odjela jsem i s šátkem.

Teď si vybavuju, že jsem u nich přebalovala nálož :-) :lol: má holčičku o něco starší než moje dcerka, takže jsme měli k diospozici i přebalovák :-))))

Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
8.1.08 13:09

Vatanai je taky česká firma :wink: Z druhé ruky se dají koupit za rozumný peníz, stačí sledovat bazary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
8.1.08 13:14

Ahoj,
taky mám ten modrý, řekla bych asi tak - záleží, jak moc budeš nosit a jaké úvazy dělat. Já původně ani nevěřila, že ho tak využiju, teď po zkušenostech můžu říct, že za ty peníze je dobrý, ale - pokud bude i další mimčo nosící, pořídím si nějaký víc pružný. Nějaký úvaz v něm opravdu nešel udělat (už se nepamatuji, ale myslím kříž v kapse?) co jsem srovnávala s materiálem jiných šátků, je míň pružný, dá víc práce dítko do něj nasoukat. Ještě z těch levnějších mi přišel pružný a fajn jeden, je to, tuším značka MaM, zkusím pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
8.1.08 13:19

Tak přímo ten, co jsem myslela, nemůžu najít, tohle je asi už nějaký novější typ a je i dražší:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Tak ať jsi s výběrem spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
8.1.08 13:28

Ten MaM . to je pružný šátek, pokud ho chceš levnější, tak zkus pohledat MaM Earth, ten se prodává kolem 1550 i s čepičkou, nebo šátek Moby, taky pružný, tuším 1270 na nosenideti.cz - öba jsou 5m. Pružné šátky jsou fajn na malé děti a pak uvidíš, jestli vás nošení chytne, můžeš ho prodat a koupit pevný dražší. Na syna jsem měla levný šátek, protože jsem nevěděla, jak moc ho využiju, na Hanku jsem koupila dva šátky, protože nosíme doma i venku - v kočáře byla snad 5×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.1.08 15:43

Ahoj, měla jsem ten jejich modrý Obláček, nechtěla jsem za šátek moc utrácet, když jsem nevěděla, jestli ho využiju. Za ty peníze bych řekla hodně dobrý… Ale protože nosím hodně, prodala jsem ho a koupila Storchenwiege. Cenově vyjde 2× tolik, ovšem je taky o dost příjemnější. Krásně změknul, dobře pruží, celkově mi příjde na omak víc šahací :)
Mám teď doma nově i Šanami Carmen z jejich exlusive line. Ten je lepší než ten modrý, ale ještě jsem ho neprala, tak nevím, co to udělá. Kupovala jsem ještě jeden kratší pohotovostní šátek hlavně na nošení na boku, abych se nemusela furt motat do čtyřmetrového :wink: Tak zkus třeba tenhle, cenově vyjde furt dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.1.08 15:49

Pokud nejsi nějak výrazně omezená rozpočtem, udělala bych to, jak ti radí Maxik. taky bych chtěla na druhémo prcka ještě pružný šátek, ale manžel to ještě neví :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
8.1.08 21:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
8.1.08 23:14

Hm, prima reklama. Klubíčko měla jedna moje kamarádka a nechápala, proč se jí to nošení tak hnusí. Tak jsem jí poslala na zkoušku svůj Storch, takže teď šátkuje nadšeně, koupila si vlastní z druhé ruky. Jako pejskařce se jí dost hodí.

Reference na různé typy šátků jsou na nosenideti.cz, u ŠaNaMi si holky pochvalovaly poměr kvalita vs. cena, i když nejvyšší šátkařská liga to není. Taky se tam, tuším, liší ty starší a novější typy, ony testovaly ten oranžový. Doporučuju když tak otravovat libovolného prodejce, určitě rád poradí.

Jinak Vatanai opravdu není problém koupit přes bazar. Ten pruhovaný tedy.

Novire - tak zvítězil Storch, jo :D ? Já už elastický šátek mám, teď jenom čekám na testera.

Maxik - tolik šátků? Na co :roll: ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
9.1.08 07:39

LENTILKO, jojo Storch a jsem fakt ráda, mám tvojeho neoblíbeného Inku :) Ale mě se mooc líbí :lol: Včera jsem ho zas po dlouhé době vytáhla ven na venčení psa (doma je v permanenci furt) a to byla krása… teploučko, sluníčko svítilo, Tobík koukal kolem a nekňoural, no idylka :lol:
Hm hmmm, co máš v plánu s tím elastickým šátkem, až z něj budoucí tester vyroste? :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.1.08 13:11
Novire píše:
LENTILKO, jojo Storch a jsem fakt ráda, mám tvojeho neoblíbeného Inku :) Ale mě se mooc líbí :lol: Včera jsem ho zas po dlouhé době vytáhla ven na venčení psa (doma je v permanenci furt) a to byla krása… teploučko, sluníčko svítilo, Tobík koukal kolem a nekňoural, no idylka :lol:
Hm hmmm, co máš v plánu s tím elastickým šátkem, až z něj budoucí tester vyroste? :oops: :D

No dovol? Inka je super (ale Leo je víc super 8) ). A je fakt, že se mi po tom šátku někdy stýská.
Až tester vyroste, pořídím dalšího :P . (Už se úplně třepu, jak budu chodit po venku s šátkem a kojit v něm, kde se mi zachce - s kočárkem jsem z toho měla trauma.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.1.08 10:23

Já myslela, že jsme někde na nošení četla, že se ti Inka navázenej nelíbí 8O Asi jsem si to s někým spletla :wink:
Jo tak vy budete pořizovat dalšího testra :) No škoda, už jsem se chtěla radovat, že bych si ten váš elastický mohla předrezervovat, až ho budeš prodávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí