Co obléci měsíčnímu mimču do šátku?

528
21.12.07 19:52

Co obléci měsíčnímu mimču do šátku?

Zdravím,
zítra vyrážíme na výlet do liberecké ZOO a já přemýšlím, jak berušku obléci do šátku. Mám v úmyslu jí dát bavlněné body, dupačky, silné ponožky, sametový overálek a teplý svetr, čepičku. Přes šátek budu mít ještě péřovku. Stačí to? Jsem zkušená šátkařka, synka jsem odnosila pouze v šátku, kočár jsme vůbec nepoužívali, ale syn se narodil v dubnu, takže s oblékáním malého mimča v zimě nemám zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
21.12.07 21:30

Řekla bych, že ano, možná bych pohledala, pokud vážeš kříž s kapsou uvnitř, ještě nějaké silnější capáčky, a ohlídala pak zátylek. Haňuchu nosím teď denně pod bundou - body, overal, fleecová kombinéza s kapucí, tenká bavlněná čepička s klapkami na uši, pletená čepička, vysoké capáky fleece + šusťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.12.07 22:50

Sobě nezapomeň šálu nebo ještě lépe rolák nebo šátek na krk- jinak ti bude kosa na krk, často na to zapomínám…

Jinak to je OK. Jo, osvědčilo se mi mít případně jednou suché mimi věci na převlečení, při případném kojení nebo nehodě, mimčo je zpod bundy zpocené… Jo a pokud budeš mít miminko v kapse, je dobré mu schovat pod příčný pruh látku i nožky - jednak docílíš správného rozevření nožiček a tím i oblouku páteře a jednak mu nebude táhnout zespodu na nožky :)

Dračice jsou všechny šátkové :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
21.12.07 22:54

Díky moc za rady :wink: . Nosím berušku v kříži s kapsou, ale zatím ji tam mám vleže, jako v kolíbce, je přece jen ještě pidi. Takže bude pořádně zachumlaná a snad jí zima nebude… Přeji krásné svátky :) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.12.07 22:57

Při správném úvazu ji už můžeš mít „vsedě“ - ale opravdu dej pozor, aby měla kolínka výš než kyčle - pak si nenamáhá páteř. A hlavičku fixuj jedním ramenním popruhem - jakoby miminko „sklepej“ k jedné straně :)

A užijte si ZOO :) Do které jdete?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
22.12.07 00:08

Užij si ZOO. A to suché bodýčko + overal na převlečení je fajn, pokud se budete někde zastavovat na kafe nebo jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.12.07 01:49

Ještě jednou děkuji všem za rady. Byli jsme v Liberci a bylo to super. Kromě nás tam byli jen další 4 lidi, všichni ostatní asi šíleli po obchodech :) . Fakt paráda.
Ještě jednou přeji krásné Vánoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
23.12.07 03:05

Člověče, úplně jsi mi udělala chutě. Jdu pohledat, jak má otevřeno ZOO u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí