krosna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
10.3.08 17:48

krosna

ahoj rada bych radu…chceme koupit krosnu pro 11mes dite. sbirame zkusnosti vas ostatnich.....salewa, ferrino, deuter, tatonka, lafuma. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2226
10.3.08 18:03

ahoj. loni jsme pořídili nikko http://www.detskydum.cz/…rier-240701/ a zatím maximální spokojenost, je ve vnitř docela prostorná, tak se tam vejde i teď s bundou. za tu cenu je to myslím velmi slušné a kvalitní. původně jsem myslela salewu (teda deuter, ale na ten nebylo), ale neseděla mi na zádech a ještě váží víc než nikko.

dobrý výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
10.3.08 18:28

Ahoj,
tak my jsme dostali loni od tchanu krosnicku salewa a je super, ma i plastenku, strisku, je docela lehka, malej nam v ni i spi a v pohode, muzu jen doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.3.08 09:25

mame Salewu a supr spokojenost…nevim,co bych tam zmenila k lepsimu…koupili jsme spolecne s plastenkou,striskou a jeste k tomu davali lahvicku od Siggu zdarma…

jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.3.08 11:11

Ahojki,
taky mame Salewu a nejvyssi spokojenost!
Kac
(nyni bude potuvat dal po rodine Honzik zvlada jiz tury sam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.3.08 22:47

moc diky za odpoved, mame spadeno na salewu (jen ted ma vyjit vylepsena verze, tak vyckavame), taky si ji chceme nejdrive pujicit. jeste dotaz- na jak dlouhe vylety to je? nejak mi krosna prijde porad min pohodlna na spani nez kocar (nasemu prckovi bude v dubnu tepr rok)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
18.3.08 10:00

My máme Deuter, mám srovnání pouze se Salewou - Deuter má podle mě lepší zádový systém, ale Salewa je taky výborná. Kdybych neměla na Deuter výraznou slevu (náhodou jsem jí vyhmátla v září v Hudy-byla studentská), tak bych vzhledem k ceně a kvalitě koupila Salewu.
Na spaní bude určitě pohodlnější kočárek, ale v krosně se taky vyspí. Na jak dlouhé nošení? No podle toho jak dlouho dítě uneseš a jak dlouho v ní vydrží. Obecně se myslím doporučuje dělat pro dítě přestávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
18.3.08 14:58

ahoj,

k te delce noseni…asi podle typu ditete…nas syn je zivejsi dite,tak ze vydrzi presne na dojiti k nejake chate,tam musi ven a behat,hrat si…pak zase do krosny a dale…proste nejaky celodenni vylet by nam tam nevydrzel…no nevydrzel,musel by tam byt,ale bylo by to pro nej utrpeni a tim padem i pro nas..

tak ze jsme s manzelem zhodnotili,ze hory a jejich dlouhe prechody neutecou a chodime ted takove kratsi turky …treba tak 6km na chatu nebo nekam do lesa, na louku,tam se maly vyblbne a zase jdeme dale…hlavne,ze jsme venku a z mesta…(na podzim jsme tak chodili na hriby..maly v krosne s tatkou,mala u me v satku…)

ale mame zname,kterym stejne stary chlapecek jako nas vydrzel v krosne klidne celodenni vylety v Dolomitech…vetsinu cesty prospal…(ja toho nejsem zastance..protoze co z takoveho vyletu pak ma?..ale to je vec nazoru)

a taky cim mladsi dite,tim tvarnejsi…tak ze to vase rocni by mohlo vydrzet dele v batohu,asi se nebude tak branit,jako ten dvoulety…

jo a jsem jednoznacne pro,ze spani je lepsi v kocarku…vsak srovnej…spani v leze nebo spani za jizdy v sede v autobuse…co je ti prijemnejsi?…ja jsem pro leh :D

tak ze shrnuto…myslim,ze by se mely delat prestavky docela casto a bacha na chlad…nosic muze byt celkem spoceny z namahy a neuvedomi si,ze ditko v krosne se nehybe a tudiz je mu zima celkem brzo …znamym v Tatrach takhle hodne moc promrznul klucik v krosne a oni to zjistili az po dvou a pul hodinach pochodu…

jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
18.3.08 17:51

To je fakt, taky jsme byli se synem na horách na tůře v mraze a musel být docela dost oblečený. Rozhodně bych doporučovala nějaké funční prádlo do krosny. Hodí se na léto i na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.5.14 17:10

Naše zkušenosti s Nikko (Dětský dům) jsou zatím krátké, ale spokojenost. Poměr cena-výkon je bez konkurence. Když si člověk upraví popruhy (nosí teda manžel, zatím max 18 kg - váha samotného nosítka, oblečené mimino 12 kg, 3 lity nápojů, deštník a další), tak je to subjektivně lepší než co jsme zkoušeli jiného (Chico a další), ta stříška je taky super. Když unesete těch 25 kg, tak se ty kapsy taky využijí. Půl hodiny s tím ujdete, pak krátká pauza, mimino a nosič se protáhne a jde se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
29.5.14 16:53

Jak dlouho může malá zůstat v krosničče? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie