Kojící oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kojící oblečení
Ahoj, chci se Vás zeptat.. kupovali jste si vyloženě jen kojící podprsenky, kojící košile, trička apod.? Viděla jsem i že maminka měla třeba sportovní podprsenku, košili klasickou.. jsem prvorodicka, za měsíc mám termín, tak pořád přemýšlím. Za veškerý rady budu rada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nekupovala, měla sem 2 kosile do porodnice kojící a bylo to spíš ke vzteku
nosila sem po porodu sportovní, potom i normální podprdu (když se prsa přestala tak nalejvat) a oblečení nosím normální pořád, nosím teda nejraději tílka a to jenom stáhnu ramínko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem si obyc kosile s knoflickama. Mam i kojici ale to je des to rozepinani
. Jinak mam jen kojici podprdy (i vyztuzeny, ale ty jsou nic moc) a 2 kojici trika, ktery mi ve finale prijdou zbytecny, protoze ta dira na kojeni mi prijde mala
takze stejne stahuju vystrih
Na zacatku jsem vlastne jeste mela kojici tilka, bylo leto tak na spani i noseni uplne idealni. Ale byly v akci za par supu, tu sumu co stoji normalne bych do nich neinvestovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana84667 Vůbec nic takového jsem nekupovala je to zbytečnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojící podprsenky ano, ty jsou podle mě fajn. Ale košili jsem měla nornální jen s rozepínacím výstřihem, trička jsem také kupovala v normálním obchodě, jen jsem vybírala taková, aby se mi z nich to prso snadno vyndavalo (upnuté roláky nejsou ideální
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podprsenky jen kojící (nosím stále, mládě se nehodlá odstavit), jinak jsem nic kojiciho nevlastnila. Vždycky se dá vyhnout tričko nebo rozepnout blůza/košile. Určitě jsem v dobách intenzivního kojení musela víc hlídat, co si beru na sebe na veřejnost. Mé oblíbené šaty třeba nešly vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeni86 píše:
Koupila jsem si obyc kosile s knoflickama. Mam i kojici ale to je des to rozepinani. Jinak mam jen kojici podprdy (i vyztuzeny, ale ty jsou nic moc) a 2 kojici trika, ktery mi ve finale prijdou zbytecny, protoze ta dira na kojeni mi prijde mala
takze stejne stahuju vystrihNa zacatku jsem vlastne jeste mela kojici tilka, bylo leto tak na spani i noseni uplne idealni. Ale byly v akci za par supu, tu sumu co stoji normalne bych do nich neinvestovala
Vidíš, a já ty vyztužené kojící podprdy mám nejradši, kupovala jsem je v Lindexu a Marks & Spencer. Ty tenké, od specializovaných firem se hned zničily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Killingpink ja mam z lidlu, verim, ze jinde muzou mit dobry. Tyhle mi nejak nesedly. Asi vyrazim do M&S, diky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda kojících poprd unosila docela dost. Spíš nevyztuzeny. Jinak jsem si koupila i kojící pyžamo vyloženě, protože máme doma docela zimu a noční košile mi nestačila. A to nosím pořád, malý má 16m a v noci si kozenku ještě párkrát rád dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam kojici podprsenky, jinak nic. Nenosím ted saty a když jdu nekam, kde možná budu muset kojit, např. v čekárně u doktora, beru si normální kosili na knofliky a pod ti tilko, abych nebyla úplně vyvalena. doma nosim to co pred porodem, vyhrnu triko a je to. Nekdo si chválí sportovní podprsenky, ale mne vadi, kdyz se to vyhrne nad prso, ze to tlaci, musela vych to vždycky vyhrnout cely, a to se třeba v té čekárně ani nehodí. Mam bavlněné z Lidlu, jsou parádní, jen teda ja kupovala i číslo větší a dobře jsem udelala.
- Citovat
- Upravit
Kojící podprsenky jsem pořídila dvě a využívala je tak 4m, teď už to zvládám i s klasikou, no a nebo sportovní. Do porodnice jsem si vzala také dvě košile (bavlněné šaty se špaget. ramínky) a ty jsem nosila jen tam.
Za mě kojící oblečení (kromě podprsenky) je zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam kojící tilka z Lidlu. Za me super. Nosím je porad. Pohodlnější mez podprsenka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja koupila po porodu jen kojici podprdy, jinak vubec nic, kojila sem ale jen doma nebo na navsteve, venku max 3×.
- Citovat
- Upravit
@Jana84667 Heleď teď se hodně rozšířila móda v Lidlu , fakt pěkné kousky, včetně nosících bund.
Potom se podívej taky tady . Najdeš tu spoustu věcí z různých obchodů. nastavíš si svoje filtry a určitě něco pěkného najdeš ![]()
Košile na spaní stačí nějaké obyč propínací nebo kojící také, ale dej bacha, aby nestála 250 a nebyla polyesterová, je třeba hlídat 100%-95% bavlnu, třeba tady je výběr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě dodám, že na doma mám obyč podprsenky z Bonprix a paráda, bez kostic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit