Kojící oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
175
27.2.20 14:21

Kojící oblečení

Ahoj, chci se Vás zeptat.. kupovali jste si vyloženě jen kojící podprsenky, kojící košile, trička apod.? Viděla jsem i že maminka měla třeba sportovní podprsenku, košili klasickou.. jsem prvorodicka, za měsíc mám termín, tak pořád přemýšlím. Za veškerý rady budu rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37123
27.2.20 14:32

Nekupovala, měla sem 2 kosile do porodnice kojící a bylo to spíš ke vzteku :D nosila sem po porodu sportovní, potom i normální podprdu (když se prsa přestala tak nalejvat) a oblečení nosím normální pořád, nosím teda nejraději tílka a to jenom stáhnu ramínko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.2.20 14:37

Koupila jsem si obyc kosile s knoflickama. Mam i kojici ale to je des to rozepinani :lol:. Jinak mam jen kojici podprdy (i vyztuzeny, ale ty jsou nic moc) a 2 kojici trika, ktery mi ve finale prijdou zbytecny, protoze ta dira na kojeni mi prijde mala :lol: takze stejne stahuju vystrih

Na zacatku jsem vlastne jeste mela kojici tilka, bylo leto tak na spani i noseni uplne idealni. Ale byly v akci za par supu, tu sumu co stoji normalne bych do nich neinvestovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.2.20 14:45

@Jana84667 Vůbec nic takového jsem nekupovala je to zbytečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
27.2.20 14:58

Kojící podprsenky ano, ty jsou podle mě fajn. Ale košili jsem měla nornální jen s rozepínacím výstřihem, trička jsem také kupovala v normálním obchodě, jen jsem vybírala taková, aby se mi z nich to prso snadno vyndavalo (upnuté roláky nejsou ideální :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.2.20 14:58

Podprsenky jen kojící (nosím stále, mládě se nehodlá odstavit), jinak jsem nic kojiciho nevlastnila. Vždycky se dá vyhnout tričko nebo rozepnout blůza/košile. Určitě jsem v dobách intenzivního kojení musela víc hlídat, co si beru na sebe na veřejnost. Mé oblíbené šaty třeba nešly vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.2.20 15:02
@Zdeni86 píše:
Koupila jsem si obyc kosile s knoflickama. Mam i kojici ale to je des to rozepinani :lol:. Jinak mam jen kojici podprdy (i vyztuzeny, ale ty jsou nic moc) a 2 kojici trika, ktery mi ve finale prijdou zbytecny, protoze ta dira na kojeni mi prijde mala :lol: takze stejne stahuju vystrihNa zacatku jsem vlastne jeste mela kojici tilka, bylo leto tak na spani i noseni uplne idealni. Ale byly v akci za par supu, tu sumu co stoji normalne bych do nich neinvestovala :)

Vidíš, a já ty vyztužené kojící podprdy mám nejradši, kupovala jsem je v Lindexu a Marks & Spencer. Ty tenké, od specializovaných firem se hned zničily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.2.20 15:11

@Killingpink ja mam z lidlu, verim, ze jinde muzou mit dobry. Tyhle mi nejak nesedly. Asi vyrazim do M&S, diky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
27.2.20 15:13

Ja teda kojících poprd unosila docela dost. Spíš nevyztuzeny. Jinak jsem si koupila i kojící pyžamo vyloženě, protože máme doma docela zimu a noční košile mi nestačila. A to nosím pořád, malý má 16m a v noci si kozenku ještě párkrát rád dá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
27.2.20 15:13

Mam kojici podprsenky, jinak nic. Nenosím ted saty a když jdu nekam, kde možná budu muset kojit, např. v čekárně u doktora, beru si normální kosili na knofliky a pod ti tilko, abych nebyla úplně vyvalena. doma nosim to co pred porodem, vyhrnu triko a je to. Nekdo si chválí sportovní podprsenky, ale mne vadi, kdyz se to vyhrne nad prso, ze to tlaci, musela vych to vždycky vyhrnout cely, a to se třeba v té čekárně ani nehodí. Mam bavlněné z Lidlu, jsou parádní, jen teda ja kupovala i číslo větší a dobře jsem udelala.

• Citovat
  • Upravit
234
27.2.20 15:17

Kojící podprsenky jsem pořídila dvě a využívala je tak 4m, teď už to zvládám i s klasikou, no a nebo sportovní. Do porodnice jsem si vzala také dvě košile (bavlněné šaty se špaget. ramínky) a ty jsem nosila jen tam.
Za mě kojící oblečení (kromě podprsenky) je zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
27.2.20 15:33

Ja mam kojící tilka z Lidlu. Za me super. Nosím je porad. Pohodlnější mez podprsenka. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
27.2.20 17:26

Ja koupila po porodu jen kojici podprdy, jinak vubec nic, kojila sem ale jen doma nebo na navsteve, venku max 3×.

• Citovat
  • Upravit
21680
28.2.20 20:08

@Jana84667 Heleď teď se hodně rozšířila móda v Lidlu , fakt pěkné kousky, včetně nosících bund.
Potom se podívej taky tady . Najdeš tu spoustu věcí z různých obchodů. nastavíš si svoje filtry a určitě něco pěkného najdeš ;)
Košile na spaní stačí nějaké obyč propínací nebo kojící také, ale dej bacha, aby nestála 250 a nebyla polyesterová, je třeba hlídat 100%-95% bavlnu, třeba tady je výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.2.20 20:13

A ještě dodám, že na doma mám obyč podprsenky z Bonprix a paráda, bez kostic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat