Kojící oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak já mám 2 kojící podprsenky a 2 kojící trička, rodila jsem v zimě a je fajn že se nemusím moc odhalovat, hlavně na veřejnosti. Jsme akční rodina, takže už jsem kojila i venku na lavičce. Košili mám obyč na knoflíky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojím už dva roky. Na doma jsou super bavlněné kojicí podprsenky z Bonprixu, mezi lidi si beru vyztuženou bezkosticovou. Trička normální, ale s větším výstřihem nebo rozepínací. Na spaní se mi nejvíc osvědčil rozepínací overal, nikde se nic nevyhrnuje a jsem v teple, mám z Lidlu, v posteli se s prckem dost vrtíme, teda prcek se vrtí, já bych i ráda spala.
Když vidím pěkné šaty, tak už přemýšlím, jestli by se v nich dalo kojit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedam dopustit na kojici krasne podpsenky z MotherCare (pevne a krajkove, zadny bavlna hadr), Marks&Spencer a Anita plus na doma na noc od HM, ale tam jsem mela problem s velikostma (normalne mam 80E) a pak se mi osvedcila kojici tilka z HM a pres ne jsem nosila normalni obleceni.
Deti mam mela letni, takze stacila tilka a pres ne rozepnute slusive kostymove kosile a halenky z prace, aspon jsem je unosila a jeste jsem vypadala elegantne. Normalne bych mohla i v tech tilkach, ale maji spagetova raminka a po porody jsem mela takove na me moc mekka ramena a paze.
A doma nemela chybu kojici tricka z HM s prustrihy, ty jsem zpocatku, nez jsem se naucila grif s kojenim aneb odhalit, pricucnout a nastelovat prustrih tricka, tak ze nebylo nic videt. Kojeni na verejnosti mi nevadi (nejedna-li se o uklidneni rocniho behajiciho ditete v bance), ale davani kojeni na odiv ve stylu Saudkove a Klusove ano
Mmch ty kojici tricka nosim jeste po deseti letech od posledniho kojeni doma na zahradu, jsou krasne dlouha a diky elastanu drzi tvar, takze se v nich hezky oracuhe a netahne vam na zada… ![]()
- Citovat
- Upravit