Kojící podprsenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
25.5.10 10:50

Ahoj, já si první kojící koupila lycrovou asi 2měsíce před porodem. Pak jsem si koupila po porodu obyč. kojící bavlněnou a tu sem vyhodila a koupila ještě jednu lycrovou. Ke konci kojení jsem už používala obyč. s odepínacími ramínky, protože jsem po 10měsících kojení nemohla kojící ani vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.5.10 07:19

ahoj,
mě by jen zajímalo jestli se dá sehnat kojící s odepínacími košíčky ve větší velikosti např koš G,nebo H a větší obvod aspon 105 cm.Máte někdo zkušenost?Respektivě jestli někdo nevíte kde případně sehnat?
Díky za postřehy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.10 16:07

Ahoj, já jsem si nedávno koupila kojící podprsenku, velikost košíčků C, chtěla jsem D, ale když jsem se na to podívala, zdálo se mi to moc velké, i když prodavačka říkala, že ještě nabudu objem, myslela asi po porodu, ale mě se to zdálo opravdé velké ty Déčka. Jaké máte zkušenosti? Mám strach, že mi po porodu ty košíčky C budou malé :nevim: Podprsenku nevyhodím, lze ji nosit i normálně, ale byla by to škoda, ty kojící jsou přece jen dost drahé, budu muset kupovat po porodu novou? :think:

• Citovat
  • Upravit
13884
18.11.10 17:39

Mně se teda prsa po porodu nalily určitě ještě o jednu velikost :roll: . Koupila jsem kojící podrprsenku v Tchibu, C, a po porodu bych snesla D (ale už nebylo). Ale záleží na každé značce prádla, v HM jsem koupila E, na internetu D a obě mi jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
6.10.13 23:44

Ahojky shanim kojici podprsenku ve velikosti 85 H nebo I nevite nektera kde bych takovou sehnala a za dobrou cenu??dekuju predem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.10.13 07:58

@LayLi
Skusila si Lechaton?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
7.10.13 13:34

@miisenka to je znacka??nebo obchod??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.10.13 13:48

@LayLi
Obchod..jukni na net, maju i eshop..ale su drahsi trosku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.10.13 13:57

@LayLi
AHoj co H&M? Já tak tedy kupovala jen 75D, ale myslím že tam měli i o dost větší košíčky. Koupila jsem si krásnou vyztuženou bavlněnou s okrajema s kraječkou bez kostic a stála myslím jen 399,–, ani na ní není poznaz že je kojící :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
7.10.13 19:37

@miisenka urcite juknu dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
7.10.13 19:37

@Jituna78 zkusim se tam juknout ale jedna slecna se mi tam koukala a rikala ze tak velky kosicky tam nemaji tak nevim ale dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí