Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Také jsem si ji takhle kupovala. Říká se o číslo větší, ale já jsem si vzala tu, do které jsem dala ještě své dlaně. Sedí mi dobře.
Nicméně úplně nejvíce mi vyhovuje sportovní podprsenka. Elastická a nemusím řešit zapínání u košíčků.
koupila sem si podprdu pred porodem..dve..a obe sem pak mohla vyhodit…protoze sem ze svych dvojek mela razem plne ctyrky
takze az sem se vratila z porodnice tak sem objednala po netu ![]()
Pokud nechceš kojit,tak ji není třeba.Jinak já kupovala podprsenku stejnou velikost,jakou mám v těhu,neb u prvního mimi se mi prsa po porodu moc nezvětšila,protože narostly hodně v těhotenství.
Posílám odkaz,kde mají moc hezké kojící podprsenky
www.e-tehulka.cz
Taky se mi prsa zvetsila uz v tehotenstvi, sice po porodu se nalijou mlikem,ale uz to nebylo tak,aby mi nebyla podprsenka (spis se tak jako vice vyplnej
)
Takze jsem si kupovala tak nejak v tom 30tt, v C+A v krabicce, kde byly dve. Byly super, nosila jsem je denodenne 8 mesicu. Koupila jsem velikost takovou, jaka mi byla v tu chvili - ono nebylo moc nad cim vahat, protoze o velikost vetsi uz to byly na me opravdu „stany“, to mi bylo jasny, ze tak velky prsa nebudou. A mensi zase byla malinka, takze jsem s velikostma moc problem nemela.
Po netu bych podprsenku nikdy neriskla, mne to musi sedet perfektne, myslim, ze je toho na kramech dost.
já jsem kupovala jednu před porodem o číslo větší a pak ještě po porodu. mám carriwell - je sportovnějšího střihu a je suprová. a ano, když nebudeš kojit, tak jí nepotřebuješ, ale to přece nemůžeš vědět, pokud nejsi striktně rozhodnutá, že kojit nebudeš.
Mě kojící podprsenky vadily. Necítila jsem se v nich, takže jsem po příchodu z porodnice kojící podprsenku sundala a nosím jen sportovní elastický jakoby top. Má to široký ramínka, prsa drží. Asi to bude tím, že mám hodně veliké poprsí Číslo šest a i z té sebelepší kojící podprsenky mi prsa vypadávala a vadilo mi to odepínání. U druhého dítěte kojíci podprsenku taky používat nebudu. Jo, možná v porodnici,aby neměly sestřičky kecy,ale jinak ne.
Mám něco takovýho:
http://images.zbozi.cz/…3e0a0000.jpg
HOlky, super, jak tak sleduju, tak by nemusel být problém když ji koupím teď, taky si říkám, že už se mi ty prsa o další číslo snad zvětšit nemůžou. normálně mám 2 a teď 5. Už si připadám jako ženskej dinosaurus
. Na netu ji kupovat nebudu, já si musím veškerý oblečení zkusit, mám asi atipickou postavu. Kojit určitě chci, ale právě nevím, jestli budu. Snad by nemusely být problémy, ale člověk nikdy neví. A s těma sportovníma se dá taky kojit? Nebo to se musí vyslékat celé? Protože široké ramínka jsou určitě super… ![]()
Dneska je veliký výběr i kojících podprsenek s širokými ramínky.
http://www.linia.cz a samozřejmě odkazů je hafo, tak to omrkni. ![]()
já si koupila do porodnice jednu spešl kojící za 800, ale doma jsem pak používala i ty nevystužené obyčejné a udělaly úplně stejnou službu jako ta drahá
No, abych pravdu řekla, moc se mi do toho insvestovat nechce, ale každopádně prioritní je pro mě pohodlí a aby mi absolutně sedla. Mám špatné záda a na podprsence mi moc záleží. Co se často setkávám,i s klasickými, tak mi větší službu udělají ty levnější, obyčejné, jsou i z lepších materiálů, než nějaké krajkové..
. Asi teda zkusím koupit jednu kojící a potom se uvidí, zda mi vůbec kojení půjde.
. Asi už nad tím vším moc přemýšlím.
Jestli s tím nemáš žádné zkušenosti, tak si jednu kup. Vyzkoušíš a uvidíš.
Jednu podprsenku jsem si kupovala cca v půlce těhu, protože už jsem se prostě nevešla do žádné svojí normální (z B na D). A druhou jsem pak přikoupila ještě těsně před termínem, protože mi i ta nová začala být dost těsná. Tak jsem koupila ještě o číslo větší.
Ze svých velmi čerstvých zkušeností bych ti poradila vykašlat se na kraječky a podobný cerepetičky. Když se nalijou prsa, tak to akorát tlačí, stejně jako kostice. Rozhodně bych nebrala nic, co se nedá hodit do pračky, a fajn je, když to rychle uschne. Košíčky by měly co nejvíc pružit (v prvních týdnech se mi velikost prsou měnila snad víc než o číslo podle toho, kolik toho mimi zrovna vypilo). A budeš v podprsence i spát - když si lehneš na bok, tak nesmíš z košíčku vypadávat, asi si to dokážeš představit…
Já jsem si jednu levnější koupila pár týdnů před porodem, malinko větší. Druhou mi šel kupovat manžel s krabičkou od té první po porodu
A přinesl správnou.
Užila jsem je celkem dost, nicméně si myslím, že to zas tak nezbytné není, obešla bych se i bez nich s obyčejnou sportovní. Na druhé už si ji kupovat nebudu.
Já si zrovna včera objednala tuhle: http://spodni-pradlo.emanuela.cz/…tte-naturana
Je bezešvá, vypadá celkem bezvadně a není ani tolik drahá ![]()
Takovou nějakou bych určitě chtěla. Vypadá krásně, na kojící podprsenku..Hlavně žádné švy a krajky, ty by mě akorát vadily. Doufám, že takovou nějakou seženu i v kamenném obchodě. ![]()
Těhulky, můžu se zeptat, kdy jste si kupovaly kojící podprsenku a jestli vůbec? Někde jsem se dočetla, že nebude možná ani třeba, když se nekojí. Dál se říká, že až co nejpozději před porodem, ale zase když lékař mi radí, abych si sbalila už nyní věci do porodnice,neví se přesně kdy budu rodit..30.tt tak nevím, jestli je vhodné si ji kupovat už teď. Prý ještě po porodu hodně natečou prsy, a aby mi nebyla malá.