Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemáte někdo na prodej kojící polštář za rozumnou cenu s kuličkama.Můj e-mail: marpla@centrum.cz.DÍK
Ahoj, připojuji se k Marple, taky bych ráda jeden koupila.
Snad se jich najde víc… ![]()
Děkuji moc.
Ha
Ahojky maminy,
tak já jeden doma mám - Terabag. Kojila jsem na něm jenom párkrát, protože ty EPS (polystyrenové) kuličky děsně šustí a malému to lezlo na nervy. Prostě ho to u kojení rušilo. Navíc se ty kuličky hodně slehly, čímž se výrobce netajil, proto je také možnost dokoupení a doplnění kuliček, což jsem také po krátké době učinila. Polštář je díky kuličkám málo ohebný a pohodlný. Možná jiným maminám vyhovoval, ale nás totálně zklamal. Tak jsme si ho aspoň my dospěláci chtěli dávat pod hlavu, abychom ho nějak využili, když už jsem za něho dali skoro pětikilo, ale i nám vadilo to šustění kuliček při každém pohybu hlavy. Sice je tento polštář vychvalovaný, že se do polystyrenových kuliček nedají roztoči na rozdíl do molitanové drti, ale příště bych šla do polštáře s molitanem. Takže jestli jsem vás teď totálně neodradila, tak potah je károvaný do červena s medvídky. Bydlím v Rosicích u Brna a prodala bych ho za poloviční cenu.
Pohodlnému kojení zdar. Alte
Mám úplně stejnou zkušenost jako Alte
Byla jsem na něho celá natěšená a nakonec jsem byla zklamaná. Jednou jsem kojila u kamarádky, která má polštář vycpaný molitanem a bylo to super.
Lenka
Ahoj,
mám naprosto stejnou zkušenost, kuličky šuští a na spání nic moc. Vychvalovaný teda je, kuličky se mi také slehly nebo já nevím co, je teď nějaký prázdnější. Nicméně malýmu se líbí s ním blbnout. Teď čekáme druhý a využijeme ho tak prvních možná pár měsíců. Pokud máte někdo zájem (v květnu), máme dva potahy jeden béžový a druhý takové modrobéžové mořské příšerky. Je kupovaný na www.kojicipolstar.cz.
Sendy