Kojící polštář s kuličkami-nabídněte

14
2.2.06 08:47

Kojící polštář s kuličkami-nabídněte

Nemáte někdo na prodej kojící polštář za rozumnou cenu s kuličkama.Můj e-mail: marpla@centrum.cz.DÍK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ha
514
2.2.06 14:12

Ahoj, připojuji se k Marple, taky bych ráda jeden koupila.
Snad se jich najde víc… :lol:

Děkuji moc.
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.2.06 19:19

Kojící polštář

Ahojky maminy,
tak já jeden doma mám - Terabag. Kojila jsem na něm jenom párkrát, protože ty EPS (polystyrenové) kuličky děsně šustí a malému to lezlo na nervy. Prostě ho to u kojení rušilo. Navíc se ty kuličky hodně slehly, čímž se výrobce netajil, proto je také možnost dokoupení a doplnění kuliček, což jsem také po krátké době učinila. Polštář je díky kuličkám málo ohebný a pohodlný. Možná jiným maminám vyhovoval, ale nás totálně zklamal. Tak jsme si ho aspoň my dospěláci chtěli dávat pod hlavu, abychom ho nějak využili, když už jsem za něho dali skoro pětikilo, ale i nám vadilo to šustění kuliček při každém pohybu hlavy. Sice je tento polštář vychvalovaný, že se do polystyrenových kuliček nedají roztoči na rozdíl do molitanové drti, ale příště bych šla do polštáře s molitanem. Takže jestli jsem vás teď totálně neodradila, tak potah je károvaný do červena s medvídky. Bydlím v Rosicích u Brna a prodala bych ho za poloviční cenu.

Pohodlnému kojení zdar. Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.2.06 12:28

re

Alte: nemáš foto a za jakou cenu by jsi ho prodala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.2.06 13:10

Mám úplně stejnou zkušenost jako Alte :-( Byla jsem na něho celá natěšená a nakonec jsem byla zklamaná. Jednou jsem kojila u kamarádky, která má polštář vycpaný molitanem a bylo to super.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.2.06 13:30

Ahoj,

mám naprosto stejnou zkušenost, kuličky šuští a na spání nic moc. Vychvalovaný teda je, kuličky se mi také slehly nebo já nevím co, je teď nějaký prázdnější. Nicméně malýmu se líbí s ním blbnout. Teď čekáme druhý a využijeme ho tak prvních možná pár měsíců. Pokud máte někdo zájem (v květnu), máme dva potahy jeden béžový a druhý takové modrobéžové mořské příšerky. Je kupovaný na www.kojicipolstar.cz.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky