Kolaudace - občerstvení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.6.22 20:44

Kolaudace - občerstvení

Zdravím a prosím o ponechání anonymu. Přítel chce diskuzi sledovat a nechci, aby znal můj nick.
Pozítří nás čeká kolaudační prohlídka domu z úřadu. A já nevím jestli mám chystat nějaké „občerstvení“ nebo ne. V sousedství se teď kolauduje hodně domů a každý říká něco jiného. Jedna sousedka dokonce nachystala celý stůl různých chlebíčků, buchet, atd. Co myslíte? Mám něco připravit nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2061
15.6.22 20:55

Já jsem nachystala par chlebicku, ale oni stejne nic nejedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.6.22 20:56

Dobrý večer. Asi nemusíte chystat zrovna raut, ale menší pohoštění ze slušnosti bych udělala- pár chlebíčků, nějakou buchtu, pití klasika káva, čaj a nealko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.6.22 20:57

Měla jsem taky připravené chlebíčky. Stejně si vzali pouze kávu a vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14587
15.6.22 21:11

Sestra měla nachystané chlebíčky a zákusky, ale nechtěli ani vodu :nevim: Něco malého připrav a počítej, že to asi budete mít k večeři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
15.6.22 21:17

Paní z úřadu vídáme i mimo její práci.
Udělala jsem chlebíčky, připravila minerálku a káva byla samozřejmostí.
A už si ani nepamatuji zda si ten chlebíček vzala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
15.6.22 21:21

U nas si pani nevzala vubec nic, a to se zname i mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
15.6.22 21:35

My teda měli nachystané jen nějaké koláčky, kávu a vodu a mám dojem, že jediné co si dali, byla ta voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.6.22 22:27

Berte to tak, že ti co přijdou, chodí na takovéhle prohlídky několikrát do týdne. Kdyby měli na každé pozřít jeden jediný chlebíček, polezou jim ušima. Takže ano je dobré mít třeba neco ke kávě, ale nic zvláštního bych nepřipravovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
15.6.22 22:34

Ne. Úředník přijde dělat svoji práci. Proč bych dělala pohoštění? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
15.6.22 22:40

Jste se zblaznily, ne? Proč pohoštění při kolaudaci, vždyť si tuhle pikacovinu vymysleli sami ouradí, aby nás takhle a i jinak prudili.

Me ani náhodou naštěstí nenapadlo neco tak hloupého vymyslet, prý pohosteni :zed:

Příspěvek upraven 16.06.22 v 07:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
15.6.22 22:51

Kafe a voda. Nazdar! Oni to nedělají zadarmo, ale berou plat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
15.6.22 22:54
@Ptakopysk-P píše:
Dobrý večer. Asi nemusíte chystat zrovna raut, ale menší pohoštění ze slušnosti bych udělala- pár chlebíčků, nějakou buchtu, pití klasika káva, čaj a nealko.

Spíš z blbosti než ze slušnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.6.22 05:57

A tady se začíná používat slovo hloupé. Takže hloupý je především člověk, který se rozčiluje, že druhý je víc pohostinný, než je on sám 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
16.6.22 09:48

Oni jsou v práci, jaké pohoštění proboha. V těchto vedrech voda, a nabídnout kafe, taková klasika proforma :). Počítám, že si vezmou jen tu vodu.

Jednou nějakej dobrák dá všimné u kadeřníka, spropitné v hospodě, doktorům ve špitále, teď dokonce to slyším u kolaudačních úředníků,,,a hned se to bere jako norma? strašný. Nedělám ani jedno z vyjmenovaného. Za vše normálně platím, nevím proč dávat něco navíc. Teda zaokrouhluju, kvůli vracení, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný