Kolik byste si řekly plat? Asistentka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, v po jdu na posledni kolo pohovoru na pozici asistentky celeho obchodniho tymu (15 lidi+reditelka) Ustecky kraj. Prace Po-Pa od 9-6 kazdy den. Napln prace - prava ruka manazerky i celeho tymu, starost o sluzebni auta(servisy, evidence cest), tabulky excel - analyzy obchodni produktivity tymu, hlidani a vytvareni dochazky, byt po ruce na telefonu kazdemu, starost a organizace pracovnich akci + zucastneni a dohlizeni ze je vse v poradku, zarizovani udrzby, objednavani kancelarakych potreb a obcerstveni, dbani na poradek v kancelarich a zazemi, delani kavy. Praxi na obdobne pozici mam rok a pul ale tolik jsem toho na starost nemela jen par veci na pc a delani kavy atd. Kolik byste si rekly?
Mám 45 btto na obdobné pozici, Praha, ale lepší pracovní doba
- Citovat
- Upravit
Damy a kolik je u vas lidi v tymu?
A jak dlouho mate praxi?
- Citovat
- Upravit
V Ústeckém kraji? Okolo 20 hrubého. Pokud už je to blízko středočeského kraje, tak okolo 25.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Ústeckém kraji 30 nebo 35 hrubého u sekretářky, jo? Tak to je vtipný. Myslím, že budeš ráda za 25hrubého, ale spíš s tím nepočítej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych se priklanela max. ke 25.000 Kc, pokud je to podobne jako v Libereckem kraji.. Oni nemeli v inzeratu plat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řídila bych se i tím co je to za firmu, kdo jsou vlastníci apod. Jinak pracovní doba je teda šílená. A jestli chtějí cizí jazyky aktivně tak těch 35 je úplně s klidem.
- Citovat
- Upravit
Ústecký kraj tak 20-25000max.Ta pracovní doba je tedy nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem z Prahy, mam na podobne pozici nekolik let praxi a pod 40 bruto bych, vzhledem k tomu, ze bych byla holka pro vsechno s na. ho.vno pracovni dobou, nesla.
- Citovat
- Upravit
Delam to same pro 14 lidi. Jsem ve firme 12 let, bankovnictvi. Predtim 2 roky recepce jinde. VS, anglicky na urovni CAE. Mam 28 tis hrubeho. Krajske mesto. Pracovni dobu tedy mam vice flexibilni.
- Citovat
- Upravit
40 tis hrubého v Ústeckém kraji na pozici sekretářky? Ha ha. ![]()
Mýlím, že za 25 budeš ráda, ale ta pracovní doba je hrozná..
- Citovat
- Upravit
Ahoj, v po jdu na posledni kolo pohovoru na pozici asistentky celeho obchodniho tymu (15 lidi+reditelka) Ustecky kraj. Prace Po-Pa od 9-6 kazdy den. Napln prace - prava ruka manazerky i celeho tymu, starost o sluzebni auta(servisy, evidence cest), tabulky excel - analyzy obchodni produktivity tymu, hlidani a vytvareni dochazky, byt po ruce na telefonu kazdemu, starost a organizace pracovnich akci + zucastneni a dohlizeni ze je vse v poradku, zarizovani udrzby, objednavani kancelarakych potreb a obcerstveni, dbani na poradek v kancelarich a zazemi, delani kavy. Praxi na obdobne pozici mam rok a pul ale tolik jsem toho na starost nemela jen par veci na pc a delani kavy atd. Kolik byste si rekly?