Za jak dlouho mohu jít na nemocenskou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Musite chodit pul roku do prace, aby vam vznikl narok na dalsi rok neschopenky. Pokud byste ted nastoupila na neschopenku, tak se vam pocita i ta na ktere jste byla. Muzete marodit max 380 dni, za poslednich 380 dni. Jinak neschopenka na UP slouzi pouze jako omluvenka, ze nemusite chodit na schuzky. Penize vam zadny nedaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jako omluvenku pro up na ni muzes jit hned, ale po vycerpani podpory uz zadne dalsi penize nedostanes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardon za otázku mimo téma - ale proč ti doktor ukončil neschopenku, když nejsi vyléčená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitul.kaaa9 Tipuji, ze posudkova komise neshledala duvod, aby se v pracovni neschopnosti pokracovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitul.kaaa9 píše:
Pardon za otázku mimo téma - ale proč ti doktor ukončil neschopenku, když nejsi vyléčená?
Po roce už o neschopence nerozhoduje doktor, ale komise.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Po roce už o neschopence nerozhoduje doktor, ale komise.
A hlavně už jsou tam jiné podmínky pro posuzování… člověk nemusí být vyléčený, ale stačí stabilizovaný a schopen nějaké práce, ne nutně té původní, co dělal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najit si praci kterou zvladnete
nastesti ted je prace dost.
- Citovat
- Upravit
Chápu vás moje maminka byla doma rok a půl bohužel borelioza
držím palce ať vám je lépe ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím, chtěla bych se zeptát za jak dlouho můžu jít na nemocenskou byla jsem na ni rok a 8.7.2019 mi byla ukončena a že zdrav. duvodu jsem musela odejít z práce teď jsem na ÚP ale můj zdravotní problém se nijak nezlepšil. Chtěla bych se zeptat jestli můžu jít znova na nemocenskou ikdyz nemam odpracované dny od ukončení poslední neschopenky. Omlouvám se za takové chaotické otázky. Nevím jak jinak to formulovat. Předem moc Děkuji za jakékoliv rady