Kolik času na PC byste torelovali?

Anonymní
22.10.23 22:47

Kolik času na PC byste torelovali?

Ahoj, s mužem máme vztah bez hádek a problémů, jen mi občas vadí, kolik času stráví hraním online her s kamarády. Děti zatím nemáme, takže se dá říct, že každý máme čas na své koníčky. Co mi vadí je ale, že když jsme doma, tak třeba 4-5 večerů u toho prosedí. Včera jsme byli za příbuznými, pak byl večer semnou. Ale dnes je cele odpoledne od nějakých 13:00 u počítače. S pauzou 30 min procházky a večeře, kdy chtěl na něco kouknout na YouTube.
Moc vážných vztahů jsem neměla, proto nevím, kde je ta hranice, kdy to je ok a kdy už je to moc. Denně v průměru hraje tak 3- 4 hodiny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
22.10.23 23:28

Evidetne je to gamer. Toho nezmenis, nějaká hranice neexistuje, buď ho ber tak, nebo vám to stejne kvůli tomu klapat nebude. On bude mít pocit, že mu něco zakazujes a že se musí vzdát toho, co má rád. Ty budeš mít pocit, že on tě nemá rad. Pro hráče je lepší si najít partnera, který u toho sedí taky celé dny a jsou spolu happy jak dva grepy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.10.23 00:47

Ahoj, 3 hodky denně mi tak zlý nepřijdou na to, že nemáte děti. To většina gameru na tom stráví o dost víc času. :D

Ber to prostě jako koníček. Jak by ti vadilo, když by byl dejme tomu 3h denně na fotbale? Jestli kvůli hrám na sebe nemáte čas, když se do toho ještě hodi práce a tak, tak to by bylo něco jiného. Fakt záleží na tom jak si to člověk dokáže rozprostřít a kolik vůbec času má obecně bez koníčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
23.10.23 06:53

Podstatnější než čas na PC je to, zda trávíte čas spolu. Jestli s tebou jde na procházku, na výlet nebo do kina. Zda nechá hraní a jde s tebou koukat na film. Myšleno ne hned, ale až dokončí úkol/misi. Zamýšlí se i nad tím, jestli by to stejně vadilo, kdyby tento čas trávil na fotbale nebo na rybách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
23.10.23 06:57

Tak zakázat mu to stejně nemůžeš. Každopádně počítej s tím, že lepší to nebude… Pořád se budete dohadovat o vašem společném programu vs.hry. Za sebe - chci partnera, co se mi většinu večerů bude věnovat :nevim: co se mnou v neděli odpoledne vyrazí radši na výlet, ještě v tak krásném počasí. Ale já bych si s gamerem nikdy ani nezačala, je to pro mě stejné, jako by byl třeba kuřák. No-go.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.23 07:04

Pokud behem jeho hrani neco nutne potrebujes, jde ti pomoct? Nebo „mas pockat“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
23.10.23 07:27
@Lucie_Sx píše:
Pokud behem jeho hrani neco nutne potrebujes, jde ti pomoct? Nebo „mas pockat“?

Ale ono od rozehrané hry občas nejde odejít okamžitě. Záleží na tom, co hraje. To je jako kdyby po tobě někdo něco okamžitě chtěl ve chvíli, když mícháš připalující se kaši. Také to odložíš jen v ohrožení života, vše ostatní chvilku počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.10.23 07:33

Zakládáš to pořád dokola.
Jinak „trávit čas u PC“ nic není. Můžeš u PC třeba pracovat nebo stříhat videa. Když už, piš jasně do názvu, že ten tvůj je gamer. Pak si tu diskuzi ani neotevřu.

• Citovat
  • Upravit
1593
23.10.23 07:45

...

To je nejlepší, když jeden si hraje/čte/háčkuje/cokoliv a ten druhej ho sleduje a prudí, místo aby si taky našel zábavu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.23 07:53
@nozu píše:
Ale ono od rozehrané hry občas nejde odejít okamžitě. Záleží na tom, co hraje. To je jako kdyby po tobě někdo něco okamžitě chtěl ve chvíli, když mícháš připalující se kaši. Také to odložíš jen v ohrožení života, vše ostatní chvilku počká.

Kdyz mas dite, varis, dite ti visi na noze a rve, tak ano, musi ihned.

Pokud toho neni schopen, neni to chlap, se kterym je vhodne zakladat rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
23.10.23 07:53
@nozu píše:
Ale ono od rozehrané hry občas nejde odejít okamžitě. Záleží na tom, co hraje. To je jako kdyby po tobě někdo něco okamžitě chtěl ve chvíli, když mícháš připalující se kaši. Také to odložíš jen v ohrožení života, vše ostatní chvilku počká.

Když se ti připaluje kaše a necháš ji na sporáku, tak zničíš kaši i hrnec, případně začne hořet, od toho se vznítí něco kolem, byt, dům apod.
Na rozdíl od jakékoli PC hry, tam jde opravdu odejít vždy kdykoli a žádné škody nevzniknou… klidně ti to ukážu, jestli nevěříš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
23.10.23 08:00
@Jancka_K píše:
Když se ti připaluje kaše a necháš ji na sporáku, tak zničíš kaši i hrnec, případně začne hořet, od toho se vznítí něco kolem, byt, dům apod.
Na rozdíl od jakékoli PC hry, tam jde opravdu odejít vždy kdykoli a žádné škody nevzniknou… klidně ti to ukážu, jestli nevěříš…

Zřejmě netušíš, o čem mluvíš. Odejít okamžitě od online hry může znamenat, že zničíš snahu třeba dalších 10 lidí, na které strávili hodinu a více. To se nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.10.23 08:12
@Jancka_K píše:

Když už se parta do dungeonu pustí, tak ho taky dodělá! Boss nesmí přežít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
23.10.23 08:17
@asddsa píše:
Zřejmě netušíš, o čem mluvíš. Odejít okamžitě od online hry může znamenat, že zničíš snahu třeba dalších 10 lidí, na které strávili hodinu a více. To se nedělá.

Nějak tak. Nedovedu si představit, že bych manžela v průběhu finální přestřelky rušila, pokud by fakt nešlo o život. Vše ostatní těch pár minut počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.10.23 08:20
@nozu píše:
Nějak tak. Nedovedu si představit, že bych manžela v průběhu finální přestřelky rušila, pokud by fakt nešlo o život. Vše ostatní těch pár minut počká.

Úplně to vidím: „Chlapi, dobijte tu kótu bez mě, žena potřebuje pohlídat kaši.“.

Příspěvek upraven 23.10.23 v 08:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria