Kolik času na PC byste torelovali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
23.10.23 08:54
@Jahru píše:
Já takhle jednou při healování kojila, protože se mimino vzbudilo o 30 minut dřív než mělo :mrgreen: Přežili to všichni včetně mimina (teda krom bosse)

:lol: Nám tanka dělala holčina co byla na jedno oko slepá a na druhém pět dioptrií. 8) Všechno nějak jde jak vidno. :lol: Pravda, kojící healer je nový level. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
23.10.23 09:01

Hranice je ta, kterou jsi ochotná tolerovat ve vztahu.
A tu každý má jinde.
Někomu nevadí partner trávicí čas na PC, někomu nevadí chlap sedící po večer s kamarády v hospodě/garáži, hrající hokej, šachy, fotbal ( to se většinou pak musí zapít), atd… Každý to má nastavené nějak… Zkuste najít kompromis tak, aby to vyhovovalo vám oboum

P. S. Dítě si pořizuj až pak.

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
23.10.23 09:03
@Jahru píše:
Mě by zajímalo, co se považuje za vhodnou zábavu, které by se chlap měl věnovat místo hraní. Já si třeba každý den cca ty 2, někdy 3 hodinky čtu. Muž v té době hraje, nevidím v tom žádný velký rozdíl.

Můj muž nehrá, ale kdyby jo, vadilo by mi to hodně. Už jen proto, že celou pracovní dobu tráví soustředěný za kompem. Červený oči, páteř pláče. Ať si dělá, co chce, ale nejlépe něco, kde bude ten komp kompenzovat. Když jedno období dělal bojová umění, bylo to nej. A jak se na „stará“ kolena změnil a byl moc sexi. :jazyk: To bylo vidět hned, taky se cítil moc dobře.

Ale tohle má každý jinak. Ať si gamery najdou gamerky a všichni budou šťastni. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
23.10.23 09:06
@sandum píše:
To musí být hodně náročné mimino. 8)

Nebo je to možná moudrá žena :lol:. Určitě nebude zakládat diskuze typu - jsem pro muže rohožka a ukízečka, máte to taky tak? :lol:

• Citovat
  • Upravit
360
23.10.23 09:06
@Capelucia píše:
Nebo je to možná moudrá žena :lol:. Určitě nebude zakládat diskuze typu - jsem pro muže rohožka a ukízečka, máte to taky tak? :lol:

A nebo líná jak veš no a chlap vůl. 8) A na využití vola nemusíš být génius.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
23.10.23 09:07
@sandum píše:
A nebo líná jak veš no a chlap vůl. 8)

No víš co, tohle bývá často rozdíl jenom v definici a úhlu pohledu :lol:.

• Citovat
  • Upravit
360
23.10.23 09:08
@Capelucia píše:
No víš co, tohle bývá často rozdíl jenom v definici a úhlu pohledu :lol:.

To asi jo. Každopádně to má dobře vymyšlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
23.10.23 09:27
@asddsa píše:
Takhle funguje jedna, kterou znám. Je na rodičáku a když manžel přijede domů, tak musí uklízet, protože ona to nezvládá (byt 2+1). Jídlo objednávají, protože vaření taky nic.

:D já taky víceméně nevařím a bordel taky doma mívám. Děti nemám, jen psa, taky byt 2+1 :mrgreen: a chodím teda do práce. Jídlo beru z dovážky, večeře mi aspoň 1-2× do týdne vaří muž. Děsný co :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí