Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se přiznám, že tam chodím ráda, tak 1× za 14 dní na celé odpo, ale s kamarádkou, bez rodinky.
Nejdřív kafíčko, pak projít obchůdky, pak na oběd a nakonec nákup v hyper.
S manželem jen ten nákup a s dětmi jen Mekáč a nákup
.
Já tohle neřeším, prostě kolik času potřebuju, tolik tam jsem
Někdy jen prolítnu, jindy je to na několik hodin ![]()
Já tam jdu tak jednou za tři měsíce (a to jsem z Prahy), rychle prolítnu do obchodu do kterýho potřebuju a jdu pryč
Co možná nejméně. Pokud už tam strávím řádově hodiny, tak jen proto, že je tam několik obchodů na jenom místě, a já v hlavě naplánovala nákupy pod jednou střechou místo toho, a bych lítala po celém městě. Třeba bundu/boty/drogerii/lékárnu/jídlo a pryč!
Jako bezdetna jsme s kamoskou klidne cely den.. Ted jsem nebyla, ani nepamatuju..
Ja mam OC hned u baraku, ale nakupovani nesnasim. Takze pokud jdu jen tady u nas tak max. 1-2 hodky cca jednou za 2 mesice kvuli obleceni pro prcka a pokud jedeme do OC nekam dal, autem, tak vetsinou na pul dne minimalne, ale to je tak 2× za rok.
Tak já tam chodím několikrát do týdne, haranti holt chtějí jíst a jídlo domů samo nedojde ![]()
Byla jsem tam jednou, s kamarádkou, a už mě tam nikdo neuvidí. Potila jsem se, bylo mi blbě z těch davů a nebavilo mě lozit s ní do obchodů, tak jsem čekala na lavičce
Už mě tam s sebou nikdy nevzala ![]()
Radši jdu do lesa. Kdyby po mně doma nechtěli jídlo, nelezla bych do obchodů vůbec.
To stejné mám i s KFC a jinými…tam jsem nebyla nikdy.
Příspěvek upraven 08.03.14 v 10:21
Jéééé, dětí, dnes pojedeme na výlet?
A kam maminko?
Můžete si vybrat Globus, Tesco, Hyperalbert,… ![]()
A kde jsou ty uživatelky s vyžehlenými vlasy a umělými nehty, kterých jsou plná obchodní centra, když tam nikdo nechodí?
![]()
@Virginia píše:
A kde jsou ty uživatelky s vyžehlenými vlasy a umělými nehty, kterých jsou plná obchodní centra, když tam nikdo nechodí?![]()
![]()
takové asi na eMimino nechodí ![]()