Kolik Kč/týden na jídlo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik Kč/týden na jídlo?
Drze se zeptam, kolik peněz dáte týdne do jídla?
my jsme 3 a týdne padnou kolikrát i 2, 2,5tisíce..prijde mi to šílený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsme 3 a 1/2 a 3 tisíce týdne určitě, asi i víc
každý dá kolik má. Tady zase budou padat částky jako 500 za týden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarinka15 píše:
@pikola 500,– na týden? To jde? To dám jen za pečivo asi![]()
![]()
No pak z nich vypadne, že vlastně doma jen večeří protože jinak ji v práci nebo škole a zbytek dostávají nebo pěstují, případně mají v mrazáku krávu od rodičů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarinka15 pokud Tě to přijde hodně tak se zkus podívat co kupuješ a co kupovat nemusíš. Tohle je prostě různé
.Záleží jestli musíš šetřit a pak to stáhnout co nejvíc. Ceny z jídlo jsou šílené, ale jíst se musí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsme doma, určitě 2-3 tisíce. Jak tu padlo, nic na přilepšenou nedostáváme, prostě běžné nákupy, maso, Z+O, pečivo, máslo, jogurty, mléko, šťáva, pochutiny…
Nějak mi přijde, že na jídle ani moc šetřit teda nechci. A úplně nesnáším ty diskuze, že paprika byla v akci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je nas 5, rekla bych, ze tak 3.000 - 3.500 (vcetne skolni jidelny a obedu v praci).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to tedy tak šílený nepřijde. Maso, ovoce, zelenina, svačiny,… Za 1000 Kč kvalitní potraviny nenakoupis. I když… tady kolikrát padají takový šílenosti, že člověk nechápe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem se vrátila z nákupu, utratila jsem 3000 a předpokládám, ze příští týden půjdu znovu. Jsme 4 a 1/2. Jo a včera jsem platila 3000 za příkrmy co jsem objednávala. Měsíčně těch 15-20 k projíme určitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, měsíčně kolem 10 tis za jídlo dáme, jsme 4, starší syn má obědy ve škole, já denně vařím, jsem na rd s mladším a manžel pracuje z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Jsme 3 a 1/2 a 3 tisíce týdne určitě, asi i víckaždý dá kolik má. Tady zase budou padat částky jako 500 za týden
Jsi byla první
to mě vždycky baví, ženská 10 let doma s dětma, chlap bere dvacku a je rád, že je rád, hypo, auto, za jídlo litr za měsíc a vychází úplně, ale úplně v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirenka píše:
Jo, měsíčně kolem 10 tis za jídlo dáme, jsme 4, starší syn má obědy ve škole, já denně vařím, jsem na rd s mladším a manžel pracuje z domu.
U vás má měsíc 15 dní? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit