Kolik kojících košilek do porodnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.4.20 17:57

Kolik kojících košilek do porodnice?

Ahoj holky,

jsem prvorodička a zajímá mě kolik jste si braly kojících nočních košilek a kojících podprsenek do porodnice? Mám i kojící noční pyžamo, ale nevím, jestli je vhodné ho brát do porodnice.? Na stránkách mají jen košilky.

Děkuju za Vaše zkušenosti. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2228
22.4.20 18:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

jsem prvorodička a zajímá mě kolik jste si braly kojících nočních košilek a kojících podprsenek do porodnice? Mám i kojící noční pyžamo, ale nevím, jestli je vhodné ho brát do porodnice.? Na stránkách mají jen košilky.

Děkuju za Vaše zkušenosti. :)

Ja mela dve a stacily, podprdy si nepamatuju. Kosilky jsou dobry kvuli kontrolam a praktictejsi pri hygiene a celkove peci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
22.4.20 18:03

Ja si vlastní nebrala, používala jsem jejich erární m měla jsem klidně 3 na den když něco proteklo, takže jsem to jen vyměnila za jinou a neměla jsem svoje zničené. Ty jsem používala až doma. Kojící podprdy jsem s sebou měla dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 18:04
@Tricitka31 píše:
Ja mela dve a stacily, podprdy si nepamatuju. Kosilky jsou dobry kvuli kontrolam a praktictejsi pri hygiene a celkove peci.

Díky! :) Ty kontroly mě taky zajímají. Někde jsem četla, že přijde na pokoj vizita a člověk se před nima musí svléknout, je to fakt pravda? Minimum soukromí?
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
2228
22.4.20 18:07
@Anonymní píše:
Díky! :) Ty kontroly mě taky zajímají. Někde jsem četla, že přijde na pokoj vizita a člověk se před nima musí svléknout, je to fakt pravda? Minimum soukromí?
Zakl.

No, to asi jo, ja mela nadstandard, takze v pohode :lol: ale tak na tom nic neni, kor v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.4.20 18:07

Mně stačila jedna košilka, ze začátku jsem používala ty nemocniční. A podprda taky jedna, měnila jsem jen prsní vložky, v porodnici jsem byla 6 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
22.4.20 18:09

2 košilky a 2 podprsenky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
22.4.20 18:13

Pokaždé jsem měla jejich, na oddělení jsem si mohla měnit dle potřeby a první dva dny padli i tři za den… podprsenky stačili dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
22.4.20 18:14

Košile jsem měla dvě, podprsenku asi jednu, ale stejně jsem byla v porodce bez.. erár u nás nedávali na šestinedělí.. a při vizitě nás kontrolovali normálně na pokoji no.. lehneš, roztáhneš, voni mrknou a jdou dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
22.4.20 18:36

Dvě kojící košile bez podprdy. Ze začátku to mlíko neteče proudem a bradavky je dobře větrat kvůli hojení. Miminka jim dávají první dny zabrat než výtahu nejake mléko ;) Pyžamo až později. Dole by to mělo být taky vzdušné. A u nás tedy kontroly jen mackanim břicha. Mezi nohy mi žádny doktor po porodu nekoukal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.20 18:44

Já sem měla pyžamo dvou dílné ale k ničemu měla jsem císaře tagze mi byly tepláky na nic. Tak jsem si brala co tam měli. Mě kontrolovaly jizvu ale holkam co byly semnou na pokoji se akorát zeptala jestli je něco nebolí jinak je nekotrolovaly :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
22.4.20 18:49

Já měla 2 košile a 2 podprsenky, erár tam nebyl žádný. Kontrola probíhala na pokoji, ale jen vizuální, zajímala je barva očistků. A pokud tě nic nebolelo, tak na tebe nikdo nesahal. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.4.20 18:57
@Anonymní píše:
Zakl.

Do dneska si pamatuji, jak se v rozhlase ozvalo, maminky kalhotky dolů, vizita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
22.4.20 19:01

Byla jsem v porodnici 5 dní kvůli žloutence malého, měla jsem 4 košile a 2 podprsenky a ani jedno mi nestačilo - mléko mi od 3. dne teklo proudem, takže i přes vložky do podprsenky byla podprsenka i košile několikrát durch. Plus na pokoji bylo vedro, takže jsem převlékala košili 2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
22.4.20 19:10
Košilky jsem měla 2, ale používala jsem ty jejich erární, protože bylo potřeba je často měnit. Byla jsem na pokoji s Francouzskou a ta si hned po porodu oblékla džíny a tričko, v košili jen spala. Takže každý, jak mu vyhovuje.
@Anonymní píše:
Zakl.

To jsem teda nezažila. Proč bych se měla svlékat před vizitou? Byla jsem po císaři, mrkli na jizvu, ale měla jsem kalhotky. Na gynekologickou pohlídku jsem šla 1× před propuštěním do odělené ordinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková