Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
kdyby jsi netrvala na granulích, tak my dávali štěněti 4× denně různá jídla. Ráno kaše (sunarka) nebo bílý jogurt, pak k obědu maso s těstovinama, rýží, potom svačina tvaroh nebo bílý jogurt, večer k večeři granule. Návod jsme dostali od chovatelky, tak snad to bylo dobře.
@Baslerinda píše: takže přidávej CA, MSN, glukosamin, chondroitin, aby pes ještě ve finále neměl prošlapy…
Proboha neblbni, vápník navíc ti akorát přispěje k dysplazii a podobným chuťovkám, MSM je na akutní bolesti… Chondroitin a glukosamin ano, tam souhlasím.
Zdravi. Chtel bych se zeptat kolik krmit stenatko.
Jasne ze podle napsani na tabulkach na obalu ale jestli ze tam je treba na granulich 200g na den coz bych rozdelil na 4× to je 50g
A chci dat aj k to konzervu tak zas muzu dat jeste k tem granuli napsane co je na tech tabulkach?
Nebo je treba :rano 50g dranuli
Dopoledne 50g konzervy
Odpoledne 50g testovin
Vecer 50g treba zas granuli
Nebo muzu dat na den 200g granuli + k tomu 200g konzervy stenatko ma 3kg streni velikos dekujimoc ![]()
@Stafa a ty těstoviny jsou k čemu? Do krmné dávky musíš počítat jak granule tak teda i tu konzervu ale hlavně vybrat hodně kvalitní granule a kvalitní konzervu Já konzervu nedávám a těstoviny bych nedávala vůbec, nevidím jediný důvod do psa cpát přílohu
. Pokud vychází krmná dávka na 200gr tak rozdělit např na 3 dávky a uvidíš jestli to štěně sežere, jestli to neni moc. chovat by měl sám říct kolik ted štěně žralo za den a dle toho postupně navyšovat ![]()
@Stafa jen by mě zajímalo co to je za značku granulí, přijde mě ta dávka hodně, já mam na granulích pro psa 1-5kg krmnou dávku 35-100gr. naše má něco málo přes 2kg a krmím 3× denně a za den má 65gr. U málo kvalitních je teda krmná dávka mnohem větší ![]()
@Stafa tak to by odpovídalo, musí se vypočítat váha psa, někdy je to dle aktuální váhy a někdy váha psa v dospělém věku ![]()