Kolik krmení štěněti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
25.11.12 20:26

Ahoj,
kdyby jsi netrvala na granulích, tak my dávali štěněti 4× denně různá jídla. Ráno kaše (sunarka) nebo bílý jogurt, pak k obědu maso s těstovinama, rýží, potom svačina tvaroh nebo bílý jogurt, večer k večeři granule. Návod jsme dostali od chovatelky, tak snad to bylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.11.12 22:49
@Baslerinda píše: takže přidávej CA, MSN, glukosamin, chondroitin, aby pes ještě ve finále neměl prošlapy…

Proboha neblbni, vápník navíc ti akorát přispěje k dysplazii a podobným chuťovkám, MSM je na akutní bolesti… Chondroitin a glukosamin ano, tam souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.3.17 21:14

Zdravi. Chtel bych se zeptat kolik krmit stenatko.
Jasne ze podle napsani na tabulkach na obalu ale jestli ze tam je treba na granulich 200g na den coz bych rozdelil na 4× to je 50g
A chci dat aj k to konzervu tak zas muzu dat jeste k tem granuli napsane co je na tech tabulkach?
Nebo je treba :rano 50g dranuli
Dopoledne 50g konzervy
Odpoledne 50g testovin
Vecer 50g treba zas granuli
Nebo muzu dat na den 200g granuli + k tomu 200g konzervy stenatko ma 3kg streni velikos dekujimoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
4.3.17 09:43

@Stafa a ty těstoviny jsou k čemu? Do krmné dávky musíš počítat jak granule tak teda i tu konzervu ale hlavně vybrat hodně kvalitní granule a kvalitní konzervu Já konzervu nedávám a těstoviny bych nedávala vůbec, nevidím jediný důvod do psa cpát přílohu :jazyk:. Pokud vychází krmná dávka na 200gr tak rozdělit např na 3 dávky a uvidíš jestli to štěně sežere, jestli to neni moc. chovat by měl sám říct kolik ted štěně žralo za den a dle toho postupně navyšovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
4.3.17 09:48

@Stafa jen by mě zajímalo co to je za značku granulí, přijde mě ta dávka hodně, já mam na granulích pro psa 1-5kg krmnou dávku 35-100gr. naše má něco málo přes 2kg a krmím 3× denně a za den má 65gr. U málo kvalitních je teda krmná dávka mnohem větší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.3.17 18:39

Zdravim na tech granulich mam 65g ale daval sem jen priklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
4.3.17 19:32

@Stafa tak to by odpovídalo, musí se vypočítat váha psa, někdy je to dle aktuální váhy a někdy váha psa v dospělém věku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný