Kolik lidí v bytě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
896
5.6.13 13:26

kolik lidí v bytě?

Ahojky,

přicházím sem s dost blbým dotazem, ale manžel mě tlačí ať to zjistím. Jedná se o to, kolik lidí může být trvale přihlášeno v bytě 2+1 obecní vlastnictví. Já teda osobně o tom nikdy neslyšela, že by to mohlo být omezeno). Je mi fakt trapný volat na úřad, tak se ptám tady, jestli náhodou o tom někdo něco nevíte. Děkuji :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
5.6.13 13:29

Já o žádným omezení teda nikdy neslyšela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
5.6.13 13:29

? o tom slyším prvně…ale je možné že když je to v obecním vlastnictví tak to některé obce mohou mít za podmínku pronájmu…v tom ti v tu chvíli ale nikdo neporadí protože každá obec může mít jiné pravidla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.6.13 13:30

Jestli nemá vaše obec extra omezení, tak je to upa jedno… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
5.6.13 13:32

No jde o 4 osoby, s tím, že možná přibude prcek, takže o 5, cože mi přijde normální, takže by to mělo být v poho. Ale díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
5.6.13 13:35

Myslím, že si maximálně budou klepat na čelo, jak se tam vejdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
5.6.13 13:35

@abidail já sem vyrůstala ve 2+1 v 5lidech celý život a věř mi že tak žije spousta rodin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.6.13 13:38

V občanském zákoníku je napsáno že v bytě má být počet osob přiměřený velikosti bytu, kolik to je se nikde nepíše. Tak jedině jestli to neupravuje nájemní smlouva od města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.6.13 13:39

@abidail my jsme taky v pěti ve 2+1 a pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pupp1
5.6.13 13:41

No u nás v 1+1 bydlí 6 lidí, takže to asi jde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
896
5.6.13 13:43
@00000 píše:
Myslím, že si maximálně budou klepat na čelo, jak se tam vejdete.

Dík, vidím, že ať se zavede diskuse jakákoliv, vždycky se najde někdo, kdo si rýpne, a to i bez toho aniž by věděl okolnosti. Byt je sice 2+1, ale je dost velký, takže ho budeme předělávat na 3+1, a i tak zůstane pořád velký, ale o tomhle ta diskuse není. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.6.13 13:44

Ve 2+1 bydli 8 lidi, dva dospeli a deti. Myslim, ze to neni nijak omezeno, jen snad tim, aby se tam nejak poskladali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
5.6.13 13:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
5.6.13 13:55

@abidail Já to ale nemyslela zle. Chtěla jsem říct, že 5 lidí ve 2+1 je v pohodě, jen se někdo bude divit, jak se tam vejdete a nepozabíjíte. (Aneb potrefená husa se vždycky ozve.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
5.6.13 13:57
@abidail píše:
Dík, vidím, že ať se zavede diskuse jakákoliv, vždycky se najde někdo, kdo si rýpne, a to i bez toho aniž by věděl okolnosti. Byt je sice 2+1, ale je dost velký, takže ho budeme předělávat na 3+1, a i tak zůstane pořád velký, ale o tomhle ta diskuse není. :cert:

Ono to určitě nebylo myšleno zle. Ale spíš tak, že se někdo může podivit nad tím, že by vás tam mělo tolik bydlet. Že on by to nedal. Já bych řekla, že to omezené nijak nebude. Pokud je to větší byt, tak se tam v pohodě můžete poskládat a nikdo vám do toho nemůže mluvit. My taky ofiko bydlíme tři v malinkém 1+1 a nikdo si nestěžuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí