Kolik má vypít mléka??

7
21.9.10 14:18

Kolik má vypít mléka??

Ahoj,můj syn 6 měsíců mi začal odmítat mléko,už nevím co s ním. Jinak vše ostatní papá.Vypije max.100ml denně.Doktorka mi řekla,že neví co mi na to má říct a že by mléko ještě pít měl :nevim: Ach jo,rada nad zlato. Máte někdo podobnou zkušenost??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
21.9.10 14:22

Taky cca od pul roka nechtel, ani jeden. Ted vzal na milost bananovej sunar, je od pul roka. Tak aspon to, ale namyslim, ze pul litru vypije.
Dneska je to tady sama mlecna diskuze, nebo se mi to zda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.9.10 14:27

jojo,samé mléko,tak já nevím,dne koupíme jiné mléko než jsme zvyklí a uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.9.10 14:44

juli od roka nevypila ani kapku, eli zacina taky bojkotovat :roll: valim do nich jogurty a syry aspon :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.9.10 14:44

jinak kolik maji vypit najdes na kojeni.net jsou tam tabulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
21.9.10 14:50

Ono ani tak nejde o MLIKO, ale o ty vitaminy, mineraly a ziviny v nem. Takze zkusit jiny, treba s prichuti a kdyz toho nedostane kolik by mel zacla bych davat nejaky vitaminy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.9.10 15:33

Minimální mléčná dávka je 500ml. Včetně jogurtů a jiných mléčných výrobků. V půl roce bych už v nouzi asi zkusila jogurt. pokud nemáte riziko alergie. Nám mudra doporučila začít jogurtem v 6ti měsících a to žádné problémy s množstvím mléka nebyly. Já tedy počkala až do 7m.

• Citovat
  • Upravit
7
21.9.10 15:50

jogurty už papáme asi měsíc,to je pravda,ale zas mu ho nedávám každý den,zkusíme nové mléko a snad to s mléčnýma výrobkama dáme nějak dohromady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.9.10 16:03

Mně taky nepije mlíko, ale sní denně dohromady asi 300g jogurtu s večer krabicovou porci kaše (150 ml vody + cca 50g prášku).
Ale taky jsem to řešila, že jde hlavně o ty věci v UM, ne o UM samotné a protože jí jogurt 2× denně (ráno sladký, odpo neslazený), tak mu do něj pokaždé zamíchám dvě odměrky UM, pro můj pocit, že mu dodám trochu těch vitamínů :-). Plus v kaši UM a tudíž ty látky taky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.9.10 16:39

Ty jo tolik jogurtu,to je paráda a kolik mu je? Já mám první dítě a jsem hrozná,než něco novýho podniknu,to je vždycky doba,ale třeba vyměnit přesnídávku za jogurt by nemuselo být špatné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.9.10 17:05

My máme 10 měsíců, s mlíkem blbne od 5. měsíce a od konce 7. nepije vůbec, na jogurt jsem najela v 7,5 měs. Ale tyhle dávky jí až teď, tak poslední měsíc, předtím trochu míň, myslím, že jsme začínali na cca 120 g. Teďka jsme na cca 140 g k snídani a cca 170 g na odpo svačinu :-)
Ale já mu to tak jako míchám - třeba k snídani má celého vanilkového Kostíka + zbytek do 140 g Hollandii nebo Choceňský (ten je hodně tučný) a ty odměrky UM. Odpoledne má většinou zbytek Hollandie kelímku z rána + část Jihočeského ze skla (bez té marmelády ze dna, tu a zbytek dojídám já :-) ) + odměrky UM + třeba lžíci Svačinky od Kostíka nebo lžíci vanilkového Dezertu od Nestlé, taková jako trošku chuťovka do toho bílého jogurtu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.9.10 17:41

A s těma odměrkama UM :palec: ,to si začla sama od sebe nebo někdo poradil??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.9.10 19:59

No to psali na kojeni.net, že když bojkotuje mlíko, má se přidávat do všech příkrmů a i holky tady radily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.9.10 12:16
MaryClementine píše:
My máme 10 měsíců, s mlíkem blbne od 5. měsíce a od konce 7. nepije vůbec, na jogurt jsem najela v 7,5 měs. Ale tyhle dávky jí až teď, tak poslední měsíc, předtím trochu míň, myslím, že jsme začínali na cca 120 g. Teďka jsme na cca 140 g k snídani a cca 170 g na odpo svačinu :-)
Ale já mu to tak jako míchám - třeba k snídani má celého vanilkového Kostíka + zbytek do 140 g Hollandii nebo Choceňský (ten je hodně tučný) a ty odměrky UM. Odpoledne má většinou zbytek Hollandie kelímku z rána + část Jihočeského ze skla (bez té marmelády ze dna, tu a zbytek dojídám já :-) ) + odměrky UM + třeba lžíci Svačinky od Kostíka nebo lžíci vanilkového Dezertu od Nestlé, taková jako trošku chuťovka do toho bílého jogurtu :-)

Mary,nechci být nějaká hnusná,ale půl ročnímu dítěti Kostíka a nebo Dezert od Nestlé?nemyslíš že je to trochu brzo?

Zakladatelko,jestli ti odmítá mlíko,tak bych nejdřív vyzkoušela úplně jiné…třeba mu zachutná víc,my taky tomu mlíku moc nedali,vypil asi 100ml dvakrát denně,takže nic moc a pak večer teda kaši…

No já bych zkusila jiné mlíčko,třeba banánovej Sunar,a když nepomůže tak bílé jogurty Hollandii,Activii…jestli mu nepojede samotná tak bych do toho přidala ovoc.přesnídávky nebo čerstvé rozmix.ovoce… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
22.9.10 12:33

Kecačko - jogurt jsem začala dávat v 7,5, to jsem psala i v příspěvku (do té doby jsme bojovali o mlíko), bílej nechtěl, zhruba od 8. měs. má Kostíka, pak vzal na milost i bílý, a ten Dezert tak poslední měsíc, čili tak od 9. měs. Je nám deset měsíců pryč. Rozhodně nejí jogurty od půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí