Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Malou ani jednu a ani velkých moc neznám. Je to krásné jméno.
@Sany80s píše:
To bych ani nespočítala. Prostě hodně počínaje od sousedky.
Hodně. Vidím to ve své práci ve škole. V každé třídě je nějaká. Někdy i více. To samé Tereza, Eliška, Barbora.
Anonym, nechci spojovat nick s prací.
@Anonymní píše:
Dobré ráno. Vybíráme jméno pro holčičku a moc se mi líbí jméno Adéla. Jsem pro něj téměř rozhodnutá, jediné, co mě odrazuje je, že by to mělo být snad třetí nejčastěji dávané jméno. Já žádnou malou Adélku neznám, dcery přátel a rodiny mají jiná jména, a na hřišti jsou u nás samí kluci.
Takže otázka zní, kolik znáte Adélek, řekněme do pěti let věku.
Děkuji za odpovědi.
Já jen jednu, pak další 2 do deseti let, ale přijde mi, že Sofinky jsou u nás o dost častější ![]()
Malou asi žádnou.
Ale jsme učitelka a na druhém stupni jich je požehnaně, ve třídách jsou většinou 2-3.
Malou jednu, velkou žádnou. V okolí jsou naopak samé Anežky a Elišky
.
Já bych řekla, že už to trochu ustoupilo. Mám děti 5 a 7 let, syn chodil do školky 4 roky a žádnou Adélku ve třídě 25 dětí za tu dobu neměl a nemá ani teď v první třídě, dcera chodí třetím rokem do školky a taky žádnou Adélku nemají.
Nejvíc tam frčí „Eli“ (Eliška, Ela, Ella, Elena) a „Maty“ (Matěj, Matyáš, Matouš), těch měli ve třídě vždycky víc.
Známe asi 3 dospělé, malou snad žádnou - určitě nebyla žádná ve školce, ani teď ve škole dcera žádnou nemá. Řekla bych, že boom už odezněl, takže bych klidně dala.
Jednu. Ale nejsem ucitelka, takze mam prehled jen o pribuzenstvu a znamych.
Dobré ráno. Vybíráme jméno pro holčičku a moc se mi líbí jméno Adéla. Jsem pro něj téměř rozhodnutá, jediné, co mě odrazuje je, že by to mělo být snad třetí nejčastěji dávané jméno. Já žádnou malou Adélku neznám, dcery přátel a rodiny mají jiná jména, a na hřišti jsou u nás samí kluci.
Takže otázka zní, kolik znáte Adélek, řekněme do pěti let věku.
Děkuji za odpovědi.