Kolik máte doma dudlíků?

5077
7.4.11 09:53

Kolik máte doma dudlíků??

Ahoj všichni,
poslední týden jsem dělala čistku v dudlících, některé už měli děti podezřele dlouho a teď přemýšlím, kolik jich mám koupit nových?
Kolik máte dudlíku na jedno dítko? Prckům je 15m a jsou malí závisláci na dudlících. Na noc potřebují v postýlce nejmíň tři, aby si je sami našli a nebudili se mi. Přes den je neustále někde hledám a to mě moc nebaví. Tak nevím, jestli mám ještě dokoupit. Každý má teď tři a jeden erár.
Jsem jen já takový blázen s kopou dudlíků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
707
7.4.11 09:56

my máme taky tři, a myslím, že s menším počtem by to ani nešlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.4.11 09:56

Určitě nejsi :lol: Jeden čas jsme jich měli 9 :mrgreen: A i ty jsme pořád hledali :-D Teď si vystačíme se 4 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
7.4.11 09:57

já mám jednoho prcka a má 4dudlaky a stejne je porad hledam, takze premyslim ze jeste koupim :lol: jinak to jsou 4co pouziva, pak mam jeste plnej kosik ktery jen tak lezi, me se libili tak jsem je koupila, ale malej je nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
7.4.11 09:57

My jich máme asi 6,ale malá dudlá jen jeden,ostatní nechce,plive je.Tak ty ostatní asi vyhodim,teď jsem na ně koukla a jsou trochu zaprášený :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
7.4.11 09:58

Přesně dvanáct a z toho si do pusy dá jen osm :mrgreen: taky mě nebaví furt hledat,tak je máme všude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.4.11 10:01

Ahoj, tak mi máme dudlíků asi milion :mrgreen: ,ale furt je hledám.Když je třeba dudlík tak žádnej nikde v dosahú neni :zed: .Hlavně v noci :mrgreen: .No jsem ráda že nejsem sama kdo má doma tolik dudlíků.A to nemam dvojčata :-P .Jo a plánuju koupit další u nás jich neni nikdy dost.Hm jsem asi taky blázen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.4.11 10:01

Tak my jich točíme 12 :oops: a věčně nějaký hledám… V mantinelu v postýlce má kapsu,kam si sáhne,když nemůže v noci jiný najít.
S dvojčaty bychom byly už dávno v dudlíkovým blázinci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.4.11 10:07

tak my jich tu mame urcite nekolik desitek :mrgreen: …nicmene k dispozici je vzdycky jeden maximalne dva :mrgreen: popr. vubec zadnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.4.11 10:12

Já když jsem byla ještě těhotná, tak jsem byla taky dudlikomaniak. Nakoupila jsem si jich asi 15. Jenže po porodu přišlo zklamání a prcek dudlik odmítá. Jediný který si vezme je ta obyč kytička a to jen než usne a pak ho vyplivne.. Takže jsem vesele prodávala dudlíky známým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.4.11 10:12

7 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.4.11 10:13

Dudlíků není nikdy dost :) Mám jich 12 a stejně je pořád někde hledám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
7.4.11 10:14

:mrgreen: jojo taky neustále hledáme :mrgreen: .Takže koukám všude stejné a malej jich má 5,ale nějakej hezkej mu musím zase pořídit :lol: .Ještě,že nemá problém s tím jakej mu koupím.ten můj starší měl oblíbenej takovej nejobyčejnější a to jsem lítala po celém městě,abych ho sehnala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.4.11 10:17

žádný :mrgreen: měla jsem dva a ani jedno dítko nikdy žádný nechtělo,takže jsme bez dudlíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.11 10:19

Točím jich asi 7 doma a jeden máme jen do autosedačky na řetízku přidělaný, a další taktéž na řetízku v kočárku. A pořád nějaký hledám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML