Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni,
poslední týden jsem dělala čistku v dudlících, některé už měli děti podezřele dlouho a teď přemýšlím, kolik jich mám koupit nových?
Kolik máte dudlíku na jedno dítko? Prckům je 15m a jsou malí závisláci na dudlících. Na noc potřebují v postýlce nejmíň tři, aby si je sami našli a nebudili se mi. Přes den je neustále někde hledám a to mě moc nebaví. Tak nevím, jestli mám ještě dokoupit. Každý má teď tři a jeden erár.
Jsem jen já takový blázen s kopou dudlíků?
my máme taky tři, a myslím, že s menším počtem by to ani nešlo ![]()
Určitě nejsi
Jeden čas jsme jich měli 9
A i ty jsme pořád hledali
Teď si vystačíme se 4 ![]()
já mám jednoho prcka a má 4dudlaky a stejne je porad hledam, takze premyslim ze jeste koupim
jinak to jsou 4co pouziva, pak mam jeste plnej kosik ktery jen tak lezi, me se libili tak jsem je koupila, ale malej je nechce ![]()
My jich máme asi 6,ale malá dudlá jen jeden,ostatní nechce,plive je.Tak ty ostatní asi vyhodim,teď jsem na ně koukla a jsou trochu zaprášený ![]()
Přesně dvanáct a z toho si do pusy dá jen osm
taky mě nebaví furt hledat,tak je máme všude. ![]()
Ahoj, tak mi máme dudlíků asi milion
,ale furt je hledám.Když je třeba dudlík tak žádnej nikde v dosahú neni
.Hlavně v noci
.No jsem ráda že nejsem sama kdo má doma tolik dudlíků.A to nemam dvojčata
.Jo a plánuju koupit další u nás jich neni nikdy dost.Hm jsem asi taky blázen ![]()
Tak my jich točíme 12
a věčně nějaký hledám… V mantinelu v postýlce má kapsu,kam si sáhne,když nemůže v noci jiný najít.
S dvojčaty bychom byly už dávno v dudlíkovým blázinci…
tak my jich tu mame urcite nekolik desitek
…nicmene k dispozici je vzdycky jeden maximalne dva
popr. vubec zadnej
Já když jsem byla ještě těhotná, tak jsem byla taky dudlikomaniak. Nakoupila jsem si jich asi 15. Jenže po porodu přišlo zklamání a prcek dudlik odmítá. Jediný který si vezme je ta obyč kytička a to jen než usne a pak ho vyplivne.. Takže jsem vesele prodávala dudlíky známým ![]()
Dudlíků není nikdy dost
Mám jich 12 a stejně je pořád někde hledám ![]()
jojo taky neustále hledáme
.Takže koukám všude stejné a malej jich má 5,ale nějakej hezkej mu musím zase pořídit
.Ještě,že nemá problém s tím jakej mu koupím.ten můj starší měl oblíbenej takovej nejobyčejnější a to jsem lítala po celém městě,abych ho sehnala
![]()
žádný
měla jsem dva a ani jedno dítko nikdy žádný nechtělo,takže jsme bez dudlíků.
Točím jich asi 7 doma a jeden máme jen do autosedačky na řetízku přidělaný, a další taktéž na řetízku v kočárku. A pořád nějaký hledám.