Kolik máte na měsíc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.6.15 11:43
@pikola píše:
A když jsi tak zvědavá kolik mas ty?

to by mě taky zajímalo, kolik má zvědavá zakladatelka.

My máme 34 000, alimenty, hypotéka a stavebko telefon pojistky 15 000, bydlení (inkasa) 6 500, zbyde 13, z toho drogerie, jídlo, běžné nákllady včetně oblečení pro děti, nějakých hraček atd asi 10 - 11 000, zbytek se pošetří. Mám ještě vedlejšík do 5ti měsíčně ze kterého spoříme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.15 11:51

Mě by zajímalo k čemu zakladatelce bude když ji napíšu kolik mám na měsíc…nějaký sociální průzkum, nebo je jen zvědavá?
je logické, že na diskuzním foru se sejde celá sociální vrstva, od domácností co nemají nic navíc až po lidi co ani neví kolik utratí protože to vědět nepotřebují…
ale jestli mám být užitečná tak prosím:
každý měsíc na svém soukromém účtě 90tis + můj účet spořící kam měsíčně posílám 20tis a pak účet společný s manželem kde je v podstatě neomezená částka, ale ten využívám jen sporadicky a po dohodě s manželem na větší výdaje - vyjdu většinou s těmi mými 90tis, ale neplatím z toho domácnost (energie, náklady na údržbu apod.) jen nákupy a svoje náklady

V.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.15 13:31

Momentalni prijem mam 45.000 cisteho. Manzel podnika, takze nekdy nula a pristi mesic treba 150. Zalezi jak fakturuje. Bydlime ve vlastim, jsme bez uveru a podobnych lahudek…
Pristi mesic nastupuji md, tak predpokladam, ze nase prijmy docasne poklesnou.
Po md mam v planu se na castecny uvqzek vratit do prace. S prvnim ditkem jsem to mela tak, ze jeden den jsem byla v kancelari a pracovala dva-tri vecer v tydnu…
A co ty zakladatelko?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová