Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, zajímalo by mě kolik máte ručníků, osušek, utěrek, my jsme dva a máme každý 4 osušky a máme celkem 12 ručníků, utěrek 17, myslíte, že toho máme dost? děkuji
Co to je zase za dotaz?
![]()
Pokud vám to nestačí, tak přikupte.
![]()
@petulilinka píše:
Dobrý den, zajímalo by mě kolik máte ručníků, osušek, utěrek, my jsme dva a máme každý 4 osušky a máme celkem 12 ručníků, utěrek 17, myslíte, že toho máme dost? děkuji
4 osušky pro každého člena rodiny - 16 osušek, ručníků ještě víc. Většinou to byly svatební nebo jiné dary, sama jsem si nekupovala. Utěrek nepočítaně, nechávám si je šít z rozpadajícího se povlečení.
To je zase dotaz. ![]()
U mě má 2 osušky, já mám 2 ručníky na tělo + 1 menší na obličej. Další starší vyřazený používám, když mám čerstvou barvu na vlasy, tak abych si neničila ty běžné.
Utěrek asi 10, ale stačilo by jich míň. Současně používám tak dvě, jednu na čisté nádobí, druhou na ruce.
Záleží na spotřebě. My máme s manželem každý 2 osušky, ručníků máme tak 8 možná, útěrek tak 6 slabších, nějaké silnější. Nikdy jsem to přesně nepočítala. Koluje to, pere se to, stačí to ![]()
@Krasavicaa píše:
Co to je zase za dotaz?![]()
![]()
Pokud vám to nestačí, tak přikupte.![]()
To vis, leto…
Já sama jich mám asi 10, ale používám pořád dokola mé 2 oblíbené ![]()
Jinak já mám malou pračku, takže tam ručníků stejně moc nedám, abych ji nepřetěžovala. Takže mít jich třeba 10 by pro mě nemělo absolutně žádný význam. ![]()