Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@alenka84 píše:
@Akivasha tak ty savé utěrky závidím. Taky jich máme hromadu, ale sají asi tak tři z nich
Je to odbočka od tématu, ale když už jsme u toho, může mi někdo vysvětlit, PROČ se proboha vyrábějí ty utěrky z látky, no látky, nebojím se skoro říct umělé hmoty, nebo je to povoskované, nebo co to je, zkrátka, proč se to proboha vyrábí z něčeho, co absolutně nesaje??? ![]()
Mám pocit, že cokoliv jiného saje líp, než kuchyňská utěrka ![]()
@Klementyna píše:
Je to odbočka od tématu, ale když už jsme u toho, může mi někdo vysvětlit, PROČ se proboha vyrábějí ty utěrky z látky, no látky, nebojím se skoro říct umělé hmoty, nebo je to povoskované, nebo co to je, zkrátka, proč se to proboha vyrábí z něčeho, co absolutně nesaje???
Mám pocit, že cokoliv jiného saje líp, než kuchyňská utěrka
Pač je to levný? ![]()
Asi 20 ručníků a tak 50 utěrek
To je dotaz
Buď je to tím vedrem, nebo koncem pracovního týdne, v horším případě obojím ![]()
@Maty1989 píše:
Aha, tak to možná ani žádný nemá. Ale viděla bych to asi spíše tak, že @Litta je vlastně špindíra, co se ani nemyje - nepotřebuje tedy nic utírat a obsypání okna mouchama by tomu odpovídalo![]()
![]()
![]()
@Klementyna píše:
Je to odbočka od tématu, ale když už jsme u toho, může mi někdo vysvětlit, PROČ se proboha vyrábějí ty utěrky z látky, no látky, nebojím se skoro říct umělé hmoty, nebo je to povoskované, nebo co to je, zkrátka, proč se to proboha vyrábí z něčeho, co absolutně nesaje???
aby to dýl vydrželo? ![]()
@alenka84 píše:
aby to dýl vydrželo?
jako odkaz příštím generacím ![]()
@Klementyna píše:
Je to odbočka od tématu, ale když už jsme u toho, může mi někdo vysvětlit, PROČ se proboha vyrábějí ty utěrky z látky, no látky, nebojím se skoro říct umělé hmoty, nebo je to povoskované, nebo co to je, zkrátka, proč se to proboha vyrábí z něčeho, co absolutně nesaje???:
aby sis koupila konečně ty savé, jednou to přijde, koupíš tu správnou ![]()
My osobně jich máme spooooustu..jsme početná rodina ![]()
Ohledně domácnosti se řiď instinktem a tím, jak Ti to vyhovuje, protože každému vyhovuje něco jiného ![]()
@vyrovnaná žena píše:
Mě se líbí jak všechny poctivě odpovídáte![]()
Já ne. Nemám to spočítanè.
@Anna766 píše:
Já ne. Nemám to spočítanè.
Taky to nemám spočítaný. Ani to počítat nebudu
Jen vím, že jich je hódně ![]()
@Maty1989 píše:
Aha, tak to možná ani žádný nemá. Ale viděla bych to asi spíše tak, že @Litta je vlastně špindíra, co se ani nemyje - nepotřebuje tedy nic utírat a obsypání okna mouchama by tomu odpovídalo![]()
![]()
![]()
Já se myji naopak tak dokonale, že mi stačí jeden ručník na tělo a druhý na obličej!
A obsypáno právě nemám, to má ta uživatelka z vedlejší diskuse. Ke mně jen zabloudila nějaká toulavá muška, ale naštěstí zase vyletěla. Takže mi to asi doma až tak nesmrdí, když se nezdržela ani na oběd! ![]()
@vyrovnaná žena píše:
aby sis koupila konečně ty savé, jednou to přijde, koupíš tu správnou
Já je mám, ale co mě to stálo hledání!
Ale když se koukám v obchodech na to co se prodává, to jsou z 99 procent ty „bakeliťáky“, tak mě jen zajímá, proč to vůbec vyrábějí
![]()
Ten odkaz příštím generacím, to bude ono, to mě nenapadlo! @Koty
![]()