Kolik máte ručníků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
17.7.15 19:52
@alenka84 píše:
@Akivasha tak ty savé utěrky závidím. Taky jich máme hromadu, ale sají asi tak tři z nich :zed:

Je to odbočka od tématu, ale když už jsme u toho, může mi někdo vysvětlit, PROČ se proboha vyrábějí ty utěrky z látky, no látky, nebojím se skoro říct umělé hmoty, nebo je to povoskované, nebo co to je, zkrátka, proč se to proboha vyrábí z něčeho, co absolutně nesaje??? :think:
Mám pocit, že cokoliv jiného saje líp, než kuchyňská utěrka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
17.7.15 19:53
@Klementyna píše:
Je to odbočka od tématu, ale když už jsme u toho, může mi někdo vysvětlit, PROČ se proboha vyrábějí ty utěrky z látky, no látky, nebojím se skoro říct umělé hmoty, nebo je to povoskované, nebo co to je, zkrátka, proč se to proboha vyrábí z něčeho, co absolutně nesaje??? :think:
Mám pocit, že cokoliv jiného saje líp, než kuchyňská utěrka :roll:

Pač je to levný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
17.7.15 19:54

Asi 20 ručníků a tak 50 utěrek :-D To je dotaz :-) Buď je to tím vedrem, nebo koncem pracovního týdne, v horším případě obojím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.7.15 20:03
@Maty1989 píše:
Aha, tak to možná ani žádný nemá. Ale viděla bych to asi spíše tak, že @Litta je vlastně špindíra, co se ani nemyje - nepotřebuje tedy nic utírat a obsypání okna mouchama by tomu odpovídalo :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :palec: asi počítá :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.7.15 20:03

Mě se líbí jak všechny poctivě odpovídáte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.7.15 20:04
@Klementyna píše:

aby to dýl vydrželo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
17.7.15 20:05
@alenka84 píše:
aby to dýl vydrželo? :mrgreen:

jako odkaz příštím generacím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.7.15 20:07
@Klementyna píše:
Je to odbočka od tématu, ale když už jsme u toho, může mi někdo vysvětlit, PROČ se proboha vyrábějí ty utěrky z látky, no látky, nebojím se skoro říct umělé hmoty, nebo je to povoskované, nebo co to je, zkrátka, proč se to proboha vyrábí z něčeho, co absolutně nesaje???:

aby sis koupila konečně ty savé, jednou to přijde, koupíš tu správnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
17.7.15 20:08

My osobně jich máme spooooustu..jsme početná rodina :mrgreen:
Ohledně domácnosti se řiď instinktem a tím, jak Ti to vyhovuje, protože každému vyhovuje něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
@Koty píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Koty píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
148986
17.7.15 20:12
@vyrovnaná žena píše:
Mě se líbí jak všechny poctivě odpovídáte :mrgreen: :mrgreen:

Já ne. Nemám to spočítanè.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
17.7.15 20:12
@Anna766 píše:
Já ne. Nemám to spočítanè.

Taky to nemám spočítaný. Ani to počítat nebudu :roll: Jen vím, že jich je hódně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
17.7.15 20:18
@Maty1989 píše:
Aha, tak to možná ani žádný nemá. Ale viděla bych to asi spíše tak, že @Litta je vlastně špindíra, co se ani nemyje - nepotřebuje tedy nic utírat a obsypání okna mouchama by tomu odpovídalo :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já se myji naopak tak dokonale, že mi stačí jeden ručník na tělo a druhý na obličej! 8) A obsypáno právě nemám, to má ta uživatelka z vedlejší diskuse. Ke mně jen zabloudila nějaká toulavá muška, ale naštěstí zase vyletěla. Takže mi to asi doma až tak nesmrdí, když se nezdržela ani na oběd! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.7.15 20:19
@vyrovnaná žena píše:
aby sis koupila konečně ty savé, jednou to přijde, koupíš tu správnou :)

Já je mám, ale co mě to stálo hledání!
Ale když se koukám v obchodech na to co se prodává, to jsou z 99 procent ty „bakeliťáky“, tak mě jen zajímá, proč to vůbec vyrábějí 8o :lol:
Ten odkaz příštím generacím, to bude ono, to mě nenapadlo! @Koty :palec: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný